Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha olyan pasitok lenne aki beleegyezik abba, hogy néha félrelépjetek? Míg a pasitok teljesen hűséges marad.
10
Azért miért vagyok nőgyűlölő, mert leírom a tapasztalatom?
12.
Nem 3 milliárd emberre, de ha így is lenne, max ostoba vagy korlátolt lennék.
Nekem a magyar nőkkel ez a tapasztalatom és ha neked fáj is, én le fogom írni.
A többi nőt meg inkább hagyjuk, Afrikában jó, ha a 8 pujából 2 a férjé:D
'A nők 80%-a". Az kb 3 milliárd nő körül van.
De ha pusztán lustaságból nem írtad le, hogy "azon nők akikkel nekem volt dolgom, aozknak a 80%-a" (amiben semmi kivetnivalót nem találtam volna), akkor is ezzel az afrikás benyögéssel csak bizonyítottad, hogy de igen, te általánosítasz, azaz a saját következtetésed szerint ostoba és korlátolt vagy. Mondjuk ennél a nőgyűlölő sztem kedvesebb jelző.
Nem általánosítottam, hanem létező statisztikát idéztem.
Az a baj, hogy te nem tudod elfogadni a valóságot és azt hiszed, hogy minden úgy van, ahogy a te rózsaszín álomvilágodban történik.
Magyarul korlátolt vagy és ostoba.
Nem.
Én egy Férfit akarok magam mellé. És egy Férfinak van tartása, nem hunyászkodik meg még az előtt sem, akit szeret. Persze jóindulatból engedhet, de a félrelépés nem ilyen dolog.
Számomra egy pasi aki ezt felvetné, csak azt mutatná ki, hogy kenyérre kenhető és akár a földön csúszikmászik csak hogy nekem kedvezzen. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!