Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legcikibb dolog ami valaha szex közben történt veletek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 13:47
11/30 anonim válasza:
Leszállt rólam a csaj és azt mondta ő nem érez semmit, de ez nem az én hibám…
12/30 anonim válasza:
Barna baleset, nem tudsz csőre tölteni stb. de a legcikibb ha félrelépsz és lebuksz 😂
14/30 anonim válasza:
nővérem ránk nyitott mikor a pasimat cumiztam
15/30 anonim válasza:
A srác megköszönte hogy "oda adom magam neki", mielőtt betette...
Szívesen? 😂
16/30 anonim válasza:
#15, ez úgy hangzik, mint valami asztali ima :)
18/30 anonim válasza:
A srác köszönete azt juttatta eszembe, mikor hálát adsz a mindennapi kenyeredért.
Vagy még inkább egy hollywoodi indiánfilmes sablon, ahol a vadász megköszöni a vadnak, hogy elejthette. :)
19/30 anonim válasza:
18# ja amúgy elég vallásos volt :D mondta, hogy most ő a tékozló fiú
20/30 anonim válasza:
A barátom huga berontott sex közben,én probám leplezni a helyzetet meg magamat,de nem sikerült...vègülis pucéran estem a padlora. A huga fennhangon közölte a ház lakoival,hogy szőrős a puncim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!