Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legcikibb dolog ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legcikibb dolog ami valaha szex közben történt veletek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 13:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%

Analis szexnel kakis lett a gumi.

Rank nyitott hugom mikozben a parom szopatott

2021. nov. 29. 13:48
 2/30 anonim ***** válasza:
95%
Nálam is amikor anyám ránk nyitott.Pont kutyába voltam.
2021. nov. 29. 13:52
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen még otthon laktam a szülői házban, és a pasimmal csak az autójában tudtunk úgy együtt lenni.

A Duna parton parkoltunk le egy kis entyempentyemre, neki már állt a farka, rajtam alig volt ruha, amikor is bekopogtatott két rendőr, hogy elkérje a személyiket…

2021. nov. 29. 13:54
 4/30 anonim ***** válasza:
75%

Szaglásztam anyu bugyijait mikor véletlen bejött a fürdőszobába.

emlékszem egy perc néma csönd, hol rám nézett hol a bugyijára ahogy fogom, majd azt mondta, na jól van nekem ehhez most nincs hangulatom és becsukta az ajtót.

Egy hétig nem főzött kaját nekem.

2021. nov. 29. 13:57
 5/30 anonim ***** válasza:
92%
Takaró alatti gyors numera vasárnap reggel, míg a gyerekek mesét néznek a nappaliban. Reklám közben berobbant az akkor 2.5 éves gyerek, felugrott az ágyra és felpattant az asszony hátára, "gyípaci" felkiáltással.
2021. nov. 29. 14:20
 6/30 anonim ***** válasza:
42%

5-ös!

Ha apucit írtál volna, akire felpattant, kiokádtam volna a kakaót is, amit most szürcsölgetek.

2021. nov. 29. 14:21
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
A sógornőm berohant szex közben, hogy fosnia kell, felkapott egy újságot, és... tette amit megkövetelt a természet a fülünk hallatára.
2021. nov. 29. 14:21
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Amit sosem felejtek el,vacsihoz készültünk,tojást szerettem volna főzni, elforrt a víz az edényben közben,és leégett a lábas alja,a tojások már füstöltek ezt vettük észre.Ja közben belefeledkeztünk a szobámban a szexbe... :-)
2021. nov. 29. 14:33
 9/30 anonim ***** válasza:
9%

"Ha apucit írtál volna, akire felpattant, kiokádtam volna a kakaót is, amit most szürcsölgetek."

Ezt hogy érted? Ennyire viccesnek, vagy ennyire gusztustalannak találod a dolgot?

2021. nov. 29. 14:43
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben leszakadt alattunk az ágy.
2021. nov. 29. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!