Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legcikibb dolog ami valaha szex közben történt veletek?
Analis szexnel kakis lett a gumi.
Rank nyitott hugom mikozben a parom szopatott
19 évesen még otthon laktam a szülői házban, és a pasimmal csak az autójában tudtunk úgy együtt lenni.
A Duna parton parkoltunk le egy kis entyempentyemre, neki már állt a farka, rajtam alig volt ruha, amikor is bekopogtatott két rendőr, hogy elkérje a személyiket…
Szaglásztam anyu bugyijait mikor véletlen bejött a fürdőszobába.
emlékszem egy perc néma csönd, hol rám nézett hol a bugyijára ahogy fogom, majd azt mondta, na jól van nekem ehhez most nincs hangulatom és becsukta az ajtót.
Egy hétig nem főzött kaját nekem.
5-ös!
Ha apucit írtál volna, akire felpattant, kiokádtam volna a kakaót is, amit most szürcsölgetek.
"Ha apucit írtál volna, akire felpattant, kiokádtam volna a kakaót is, amit most szürcsölgetek."
Ezt hogy érted? Ennyire viccesnek, vagy ennyire gusztustalannak találod a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!