Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legcikibb dolog ami valaha történt veletek szex közben?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 13:07
1/11 anonim válasza:
Pisi szex a füriben miközben az anyós benyit. N
4/11 anonim válasza:
Szex előtt történt, a "csaj" közölte hogy mégse csaj, van némi "extrája". Tudta ezt közölni egy jó félóra smárolás, taperolgatás után mikor már mentünk volna a tetthelyre. A francért nem tudta ezt még ez előtt mondani - le is kellett öblítenem a dolgot pár vodkával :D
5/11 anonim válasza:
mikor nem lett szex mert
-nem volt óvszer
-nem állt fel
6/11 anonim válasza:
#5 hihi ilyen előfordulhat az emberrel (velem is volt már) hogy a pia nem csak agyban dolgozik és kanosít, hanem bizony a nadrágban is és apasztja a brokiban a vért :D
7/11 anonim válasza:
Amikor egy kilátó melletti erdős részen lovagoltam meg a pasit, majd otthon észre vettem, hogy ahogy térdeltem a kavicsokon teljesen belefúródtak a lábamba ezért orvoshoz kellett mennem hogy kiszedje a kavicsokat a térdemből amit aztán be kellett költözni és annyira fájt hogy e napig nem bírtam kiegyenesíteni a lábam.
8/11 anonim válasza:
Amikor a srác 20 másodperc után abbahagyta (nem ment el), majd pár perccel később közölte, hogy meleg.
9/11 anonim válasza:
Amikor még csak csók volt, és elment attól 🤣🤣🤣
10/11 anonim válasza:
Legjobb barátomnál voltunk a hátsó kertben egy fa házban barátnőmmel. Én teljesen meztelenül feküdtem egy pokrócon, miközben párom éppen leszopott. Ekkor legjobb barátom apja ránk tépte az ajtót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!