Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy barátzónás fiú állandóan próbálkozott végül lefeküdtetek?
10es az érzelgősebb pasiknak lehet, hogy jobb. De a haverok simán helyretesznek például egy szakítás után. Rávilágítanak, hogy nem csak az az egy lány van a világon. Míg egy nőtől fene se tudja milyen érzelgős tanácsot kapnál. Ez ugyanolyan, hogy a nők mindig azt tanácsolják, hogy légy udvarias a nőkkel és tuti lesz barátnőd. Akkor én még szűz lennék.
És tegyük hozzá, hogy egy lány barát simán féltékeny ha lesz barátnőd.
9# "Nőkkel nem tudsz úgy eldumálgatni, mint egy másik pasival."
nem tudom, miért kellett lepontozni, ez abszolút igaz.
Ffi-ként volt hasonló esetem. Hozzátéve nem állandóan próbálkoztam, s nem mentem az "agyára". Havercsaj volt, az egyik buli után így jött ki a lépés (mindketten elég lazán kezeltük a szexualitást amúgy is).
Ha egy friendzone-ban lévő csajra állandóan nyomulsz akinek nem jössz be pasiként akkor egy idő múlva idegesíteni fogod és elkerüli a társaságod.
Volt ilyen velem is
Az akkori szerelmen szünetet kért
Átmentem egy havercsajhoz kibeszélni a dolgot. Munkából érkezett haza, mondta, gyorsan lezuhanyozik
Aztán egyszercsak bellibbent a szobába egy szál törülközőben, és mondta, hogy megvígasztalna, ha gondolom.
Ez az egy éjszakánk volt, utána maradtunk csak barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!