Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha itt privátban idegen nőkkel beszélgetek nyiltan szexuális,mocskos dolgokról,élményekről? Más is csinál itt ilyet. Több lent.
Figyelt kérdés
Nem azért csinálom, hogy kiverhessem (40f vagyok) , hanem mert izgat mint egy flörtölés stb. Vannak itt nők akik ,így ismeretlenül vevők ilyenre?
Köszönöm, a normális választ.
2021. nov. 29. 07:41
A kérdező szavazást indított:
Igen énis csinálom , élvezem ezt.
Nem csinálom , de érdekel.
Nem, mert beteges.
23 szavazat
1/20 anonim válasza:
Elvileg nem gáz, ha van rá partner, csak vicces, hogy elhiszed, hogy valóban nővel írogatsz 😀
2/20 anonim válasza:
Búzásokkal viccelődsz és mutogatod a kis fütyid.
3/20 anonim válasza:
Szerintem azért vannak csajok is,bőven!
5/20 anonim válasza:
Írjon rám egy csaj,aki megcáfolja!
6/20 anonim válasza:
Nőként én is beszélgetek idegen pasikkal szexuális témákról, szeretem csinálni.
7/20 anonim válasza:
én is szoktam, szerencsére valóban nőkkel :D
volt akivel találka is volt és nem csak beszélgetés :)
8/20 anonim válasza:
Gáz. Élőben, 1 ágyban kell piszkosul beszélni velük, ahogy en teszek minden nap
24f
Testépítő bajnok
9/20 anonim válasza:
Én is beszélgetek nőként szexuális témáról idegen férfiakkal, nagyon izgató tud lenni 1-1 beszélgetés.
De nem keresek erre most új partnert, úgyhogy nem kérek privit. :)
10/20 anonim válasza:
#8-asnak már csórinak nem áll fel, azért írja oda, hogy testépítő
a sok szteroid, hát haver az van, részvét, marad neked a beszélgetés és fantázia csajokról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!