Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi farok képet küld...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi farok képet küld egy idegen nőnek, az mire számít?

Figyelt kérdés
Itt is kaptam már, úgyis hogy nem is a szexuálitás kategóriába írtam ki kérdést.
2021. nov. 1. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
arra hogy beleül N
2021. nov. 1. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
3%

Nem tudom, beteg, perverz alakok akik ilyet küldenek, nem is értem őket, tök undorító, hogy ilyenek a ferfitarsaim.

Ha küldök képet véleményeznéd a farkam kérdező?

2021. nov. 1. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire számít, de egész biztos, hogy nincs neki agya.

Én is töménytelen mennyiségű farokszelfit kaptam már ezen az oldalon, és máshol is.

Akármire is számít, az ilyeneket mindig tiltom.

2021. nov. 1. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Fogalmam sincs. Azt hiszi, hogy majd hasra esünk egy pénisztől. Ráadásul sok az igénytelen kép, kicsi, csúnya koktélvirslik. Tehát nem tudom mire büszkék, vagy mit várnak.
2021. nov. 1. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért fotózzák le mert le lehet kapni a szerszámot olyan szögből hogy sokkal nagyobbnak látszik mint amekkora valójában. Egy szaros kis tizenhármas is kinézhet tizenhetesnek ha úgy van fotózva. Ez tetszik a szerszám gazdájának, büszkeséget érez. Úgy érzi hogy a büszkeségét minél több nővel meg kell osztania mert mindenkinek jólesik a külsős pozitív megerősítés. Ha ezt meglátják tuti hogy bele akar majd ülni egyből az összes nő, gondolhatja magában. Szóval bedobja a csalit a küldés gombbal, aztán várja a kapást. Szerintem ez így szokott történni. Nagyon kíváncsi vagyok amúgy hogy hány dugás jött így össze ezeknek az illetőknek mert a nagy számok törvénye azért csak működik, mert kiéhezett nőt is csak lehet találni azért. Az ő tapasztalatukra is kíváncsi vagyok hogy a képen mutatós szerszám beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket?
2021. nov. 1. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Elég beteg dolog. Valószínűleg nem is érdekli, mit szól majd a lány.

Kérésre küldtem már ilyet, de megelőzte egy hosszabb levelezés, és követte néhány találkozás.

2021. nov. 1. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 Ja, ez most akkor már része az "udvarlásnak" hogy a hölgyek szeretnék előzetesen csekkolni a csomagot, hogy ne érje őket kellemetlen meglepetés? Ma is tanultam valamit vénségemre.
2021. nov. 1. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
7: Alapból jogos, amit mondasz, de kicsit továbbmentünk már akkor, húztuk egymást, telefon is volt, jöttek-mentek a képek, az egésszel nem volt semmi gond. A ruha egyre lejjebb került, nem láttunk kivetnivalót benne.
2021. nov. 1. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Bevallom,nem értem a kérdést.Csak úgy,kérés nélkül vagy volt előtte képek küldése,kölcsönösen?Mármint,max fürdőruhás. Nyilván nem azonos a reakció.Kérés nélkül,akár feljelentés is lehet.Kérésre,miért ne?Kérés esetén vagy elégedett lesz a hölgy vagy nem.Személy szerint,nem érint a dolog.Telefonálásra használható telefonom van.
2021. nov. 5. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfinak jó ha van 12-13 centis farka meg vagy 3-3.8 centi vastag, a kerülete 10-12centi, szóval kis f@szúak. Na ha ezt jó szögből fotózza akkor nagyobbnak tűnik és akkor azt hiszi hogy már jó dicsekednie vele🤣🤣 Ezek tudják hogy kicsi van nekik de a kép mást mutat az ilyenek komplexusos emberek mint azok akik vazelint töltenek a farkukba,aztán míg élnek szánják-bánják mert utána már csak a kínlódás van vele. Akinek meg normális mérete van 15-16centi az már nem igazán mutogassa akinek ettől nagyobb mondjuk 17cemti hosszú és 4.5 vastag az se nagyon mutogassa csak ha kérik akinek ettől is nagyobb van 18-19-20centi felett és 4.5-4.8-5-5.5 vastag az előkapja bármikor de nem dicsekedik vele max akkor mutat képet róla ha a csaj kéri.
2023. szept. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!