Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban ennyi nőnek nem lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyi nőnek nem lenne hüvelyi orgazmusa?

Figyelt kérdés

Többször olvastam itt gyakorin, hogy a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa, "g-pont érintésével" sincs?

Hogyan kell ezt elképzelni, mit éreznek az ilyen nők, ha ki-be jár bennük valaki, semmit?

Az tiszta sor, hogy szex közben izgatják a csiklójukat, de anélkül, a hüvelyen keresztül nem éreznek semmi jót?

Vagy ez kor függő lenne? A fiatalabbak tudnak csak hüvelyen keresztül elélvezni, az idősebbek már kevésbé?

2021. nov. 29. 01:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
6.vagy csak te hiszed azt hogy élvezték.
2021. nov. 29. 04:38
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
6: Szerintem is csak megjászották, hogy hamarabb túl legyenek rajtad. :))
2021. nov. 29. 05:21
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Mert orgazmus nélkül már nem is lehet élvezni? Szóval neked a szex csak abban a 3 mp-ben jó amikor elmész ugye?

Mellesleg nem tudom mennyi nővel voltál de sokan meg is játszák, hogy fényezzék a pasi egóját.

Akinek sose volt még tudja mennyire lelombozza a pasikat

2021. nov. 29. 06:26
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
A volt feleségemnek sem volt soha senkivel előttem. Velem össze jött neki de idő kellett hozzá. Nem is kevés. Szerintem ez azon is múlik mennyire tudja elengedni magát.
2021. nov. 29. 06:30
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Nóként írok és egyet is értek egy előző válaszolóval, nők válasza a releváns itt. Egyetértek azzal is, ha itt vagy máshol egy férfi azt mondja: hát eddig velem minden nőnek volt hüvelyi orgazmusa...nem annyira valószínű szerintem. Ezt hiszi egy férfi, vagy ezt akarja hinni. Saját véleményem abból alakítottam ki, hogy nekem még soha nem volt hüvelyi orgazmusom, eddigi partnerek száma kb 15. Csiklóizgatás magamnak kézzel vagy eszközzel, így van orgazmusom. Ha egy partner kézzel vagy szájjal ügyesen csinálja, szintén elélvezek. Jó érzés mindenhogy. A hüvelyi orgazmust szívesen megélném, de ha nem lesz soha, az se baj, ezért külön erőfeszítéseket nem teszek. Hüvelybe behatolás jó érzés, de nem okoz orgazmust. Nincsenek bizalmas nőismerőseim, akiket megkérdezhetnék, nekik van-e hüvelyi orgazmusuk, de elhiszem, hogy létezik. A véleményem formálását még hasonló cikkek segítik:

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 29. 07:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt hüvelyi orgazmusom, de a szexet élvezem akkor is ha nincs tőle orgazmusom. Más módon van, nyalástól vagy ha kézzel izgatnak. Nem érzek hiányérzetet, ha egyszer lesz hüvelyi orgazmusom akkor nem fogom bánni, ha nem lesz az sem gond. Nekem egyetlen barátnőmnek se volt soha hüvelyi orgazmusa.
2021. nov. 29. 07:21
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Valojában a tudomány még nem találta ki, mi a célja a nők orgazmusának. De az valószinű, hogy nem az a cél, hogy dugás közben elélvezzenek, mert a nagy részüknek túl kevés az inger. Aki meg mégis képes rá, az is túl lassan élvez el, egy férfi orgazmusához képest. Vagyis valószinűleg a nők orgazmusa, nem a behatoláshoz köthető okból alakult ki.
2021. nov. 29. 08:00
 18/20 anonim ***** válasza:
83%

Dehogy nincs célja. A lüktetés segíti a spermát eljutni ahova kell és teherbe esni.

Egyébként aki külön rá van állva a női orgazmusra annak meg hatványozottan rá is játszanak. Első pasim lovagolt mindig a témán. Ő úgy tudja hogy már az első barátnőjét sorozatos orgazmushoz juttatta :D nekem így is úgy is jó volt, ő meg legalább plusszban örült.

2021. nov. 29. 08:07
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

A nők 80% nak nincs hüvelyi orgazmusa, DE ez nem azt jelenti, hogy ebből a 80%-ból esetleg nem lenne olyan nő akinek mondjuk vibrátorral, vagy olyan helyzetben olyan férfival esetleg ne lenne hüvelyi orgazmusa, sőt olyan is van, hogy egyszer egyszer összejön (minden körülmény klappol), de legtöbbször nem.

Szóval a legtöbb nő csiklóorgazmusos, de ez nem ilyen fekete fehér.

2021. nov. 29. 09:56
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

Az sokkal gázabb hogy nem kevés nőnek egyáltalán nincs orgazmusa.

Szóval vannak fokozatok.

-egyáltalán nincs orgazmusa

-szex közben nincs orgazmus, csak masztinál

-férfi által nincs orgazmusa szexnél, csak saját maga által

-csak csikló orgazmusa van

-képes hüvelyi orgazmusra

-bárhogy képes többször könnyen elélvezni -multiorgazmusos

+

-van aki anális behatolástól is képes elélvezni

-van aki sokkal intenzívebbet élvez anális ingertől

2021. nov. 29. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!