Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban ennyi nőnek nem lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyi nőnek nem lenne hüvelyi orgazmusa?

Figyelt kérdés

Többször olvastam itt gyakorin, hogy a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa, "g-pont érintésével" sincs?

Hogyan kell ezt elképzelni, mit éreznek az ilyen nők, ha ki-be jár bennük valaki, semmit?

Az tiszta sor, hogy szex közben izgatják a csiklójukat, de anélkül, a hüvelyen keresztül nem éreznek semmi jót?

Vagy ez kor függő lenne? A fiatalabbak tudnak csak hüvelyen keresztül elélvezni, az idősebbek már kevésbé?

2021. nov. 29. 01:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
28%
Csak divatból mondják, hogy ne legyenek kívánatosak aztán ne hajtson rájuk mindenféle pasi, ha valami izmos, nagy farkú jóképű srác vagy egyből sorban állnának, hogy nekik micsoda hüvelyi orgazmusuk van, több is, sőt még squirtelnek is csak d*gd meg őket, nem egy ilyennel találkoztam már, a legtöbb nőnek sose higgy el semmit.
2021. nov. 29. 01:32
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

csajom 22 evig azthitte nem kepes ra.. majd vettem neki egy megfelelo meretu (atlag peniszeknel nagyobb) vibrit, es 3 percbe nem kerult, es huvelyi orgazmusa lett.. ha hiszitek ha nem. bar lehet inkabb a rezges segitett sokat, nem a nagy meret. ez nalunk lenyegtelen.

szoval a lenysg, hogy sokan nem is tudjak hogy kepesek ra, pedig csak megkell talalni a modjat.

F

2021. nov. 29. 01:39
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
Az 1-es a szín tiszta igazat írja, annyival egészíteném ki, hogy természetesen análisan ez még igazabb.
2021. nov. 29. 01:39
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
2-es, kis anatómia: a hüvelyi orgazmus is csiklói orgazmus. A vibritől azért ment el a "csajod", mert a csikójának a "szárát" is megrezegtette.
2021. nov. 29. 01:40
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
nem vagyok 15 eves, nyilvan tudom. hiaba “csikloi” az is, teljesen mas erzes, es mas intenzitasu. legalabbis ezt mondta
2021. nov. 29. 01:42
 6/20 A kérdező kommentje:

Azért érdekes ez nekem, mert eddig akikkel voltam, hozzá sem nyúltak a csiklójukhoz aktus közben és élvezték. Akkor eddig vagy kifogtam a hüvelyeseket vagy nem is annyira sűrű ez a dolog vagy tényleg csak divat.

#1, persze, egyiknek sem hiszek semmit! ;)

2021. nov. 29. 01:44
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nincs és nem is volt soha hüvelyi orgazmusom. Nem mondom, hogy soha nem is lesz, ki tudja, de nem fűzök hozzá sok reményt, főleg az alapján, hogy a legtöbb férfi milyen az ágyban..

Nekem a behatolás nagyon jó érzés, hihetetlenül intenzív, bennsőséges. Bár ahogy hallottam, sok nőnek nem ennyire extra, talán ezért is szeretik jobban a nyalást mint a behatolàst (ha választani kellene). Nekem nagyon jó maga a szex, tehát nincs hiányérzetem az orgazmus elmaradása miatt.

Azt nem tudom, mennyire lehet gyakori az, hogy egy nőnek nincs hüvelyi. Azt tudom, hogy 4 közelebbi barátnőm van, de egyiküknek sincs. Viszont pont egy hete mesélte egy barátom, hogy a párja multiorgazmusokat tol:D szóval vannak érdekes dolgok. Exem pl azt állította minden nő elélvezett tőle (ezt erősen kétlem xd). Szerintem az tény, hogy sokan megjátszák, általában mert ez az elvárás a férfi részéről. Sajnos. Szóval hiteles infot nők tudnának mondani, férfiak aligha (a többség nem veszi észre, ha csak megjátszott az orgazmus). N

2021. nov. 29. 01:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek még egyszer: a csiklónak van egy "szára", ami kb. a hüvely falába ér, ami erős izgalmat vált ki, ha belülről "megböködöd", vagy a farkad a vastagsága miatt hozzáér.

Amúgy igen, ahogy írod: egy rossz szögben történő, vagy alacsony izgalom szint melletti hüvelyi behatolás ezt az érzéketlen, vagy kellemetlen töfködő, csiszatoló érzést váltja ki.

Ha egy nő izgalomban van, akkor a csiklója is izgalomba kerül: belemegy a vér, stb. és olyankor a hüvely környékén bármilyen kis inger is jó érzést tud okozni.

2021. nov. 29. 02:04
 9/20 anonim ***** válasza:
35%

Na újabb kezdő, aki 3 nő után azt hiszi, hogy majd ő megtanítja hüvelyi orgazmusra a nőket..

Figyelj kérdező, ha lesz értékelhető statisztikai bázisod, mondjuk 50 nő, akkor magadnak is meg fogod tudni válaszolni a kérdésed.

2021. nov. 29. 02:20
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem tökre izgató, amikor ül rajtad a csaj, a sunija eszi a farkadat közben pedig cukin simizi magát és nagyokat élvezkedik. Nem közvetlen a farkad váltja ki az orgazmust, de az izgatja fel, hogy benne vagy, érez és neked is élvezetet okoz a dolog. Mivel rosszabb ez?
2021. nov. 29. 02:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!