Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyi nőnek nem lenne hüvelyi orgazmusa?
Többször olvastam itt gyakorin, hogy a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa, "g-pont érintésével" sincs?
Hogyan kell ezt elképzelni, mit éreznek az ilyen nők, ha ki-be jár bennük valaki, semmit?
Az tiszta sor, hogy szex közben izgatják a csiklójukat, de anélkül, a hüvelyen keresztül nem éreznek semmi jót?
Vagy ez kor függő lenne? A fiatalabbak tudnak csak hüvelyen keresztül elélvezni, az idősebbek már kevésbé?
csajom 22 evig azthitte nem kepes ra.. majd vettem neki egy megfelelo meretu (atlag peniszeknel nagyobb) vibrit, es 3 percbe nem kerult, es huvelyi orgazmusa lett.. ha hiszitek ha nem. bar lehet inkabb a rezges segitett sokat, nem a nagy meret. ez nalunk lenyegtelen.
szoval a lenysg, hogy sokan nem is tudjak hogy kepesek ra, pedig csak megkell talalni a modjat.
F
Azért érdekes ez nekem, mert eddig akikkel voltam, hozzá sem nyúltak a csiklójukhoz aktus közben és élvezték. Akkor eddig vagy kifogtam a hüvelyeseket vagy nem is annyira sűrű ez a dolog vagy tényleg csak divat.
#1, persze, egyiknek sem hiszek semmit! ;)
Nekem nincs és nem is volt soha hüvelyi orgazmusom. Nem mondom, hogy soha nem is lesz, ki tudja, de nem fűzök hozzá sok reményt, főleg az alapján, hogy a legtöbb férfi milyen az ágyban..
Nekem a behatolás nagyon jó érzés, hihetetlenül intenzív, bennsőséges. Bár ahogy hallottam, sok nőnek nem ennyire extra, talán ezért is szeretik jobban a nyalást mint a behatolàst (ha választani kellene). Nekem nagyon jó maga a szex, tehát nincs hiányérzetem az orgazmus elmaradása miatt.
Azt nem tudom, mennyire lehet gyakori az, hogy egy nőnek nincs hüvelyi. Azt tudom, hogy 4 közelebbi barátnőm van, de egyiküknek sincs. Viszont pont egy hete mesélte egy barátom, hogy a párja multiorgazmusokat tol:D szóval vannak érdekes dolgok. Exem pl azt állította minden nő elélvezett tőle (ezt erősen kétlem xd). Szerintem az tény, hogy sokan megjátszák, általában mert ez az elvárás a férfi részéről. Sajnos. Szóval hiteles infot nők tudnának mondani, férfiak aligha (a többség nem veszi észre, ha csak megjátszott az orgazmus). N
Kérdezőnek még egyszer: a csiklónak van egy "szára", ami kb. a hüvely falába ér, ami erős izgalmat vált ki, ha belülről "megböködöd", vagy a farkad a vastagsága miatt hozzáér.
Amúgy igen, ahogy írod: egy rossz szögben történő, vagy alacsony izgalom szint melletti hüvelyi behatolás ezt az érzéketlen, vagy kellemetlen töfködő, csiszatoló érzést váltja ki.
Ha egy nő izgalomban van, akkor a csiklója is izgalomba kerül: belemegy a vér, stb. és olyankor a hüvely környékén bármilyen kis inger is jó érzést tud okozni.
Na újabb kezdő, aki 3 nő után azt hiszi, hogy majd ő megtanítja hüvelyi orgazmusra a nőket..
Figyelj kérdező, ha lesz értékelhető statisztikai bázisod, mondjuk 50 nő, akkor magadnak is meg fogod tudni válaszolni a kérdésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!