Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan meg fog történni az első.A barátom gumi nélkül akarja azt mondja,hogy kihúzza időben.Be merjem vállalni?Szerintetek valóban kihúzza időben?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 20:39
11/20 anonim válasza:
Ne menj bele. Már leírták, de az előváladéktól is teherbe lehet esni, és az is kétes, hogy valóban ki tudja-e venni. Ha a barátod nem tartja tiszteletben ezt a kérésed, hogy húzzon gumit, akkor más korlátokat miért tartana tiszteletben? Egy önző kisfiú mentalitása ez.
12/20 anonim válasza:
Mai generáció...hagyjuk már! Régen is basztak orrba-szájba védekezés nélkül, sőt!
Mellesleg ne tedd! Még összeszokott párnál is kockázatos lehet.
13/20 anonim válasza:
Ez egy büdös tapló ha ennyire nem érdekli a védekezés. A helyedben elzavarnám a p_csába.
De ha gondolod tedd meg. Nem te leszel az első aki szipogva ül majd abortuszra várva mert annyira szereti a srácot aki megígérte neki hogy kihúzza.
14/20 anonim válasza:
Be ne vállald. Nem, nem és nem. Egyebkent az óvszer nem csak a teherbe eséstől védd meg. Ha van egy kis eszed, akkor sose vállalod be a jövőben sem, a majd én kihúzom storyt
15/20 mantis religiosa válasza:
Ha minden jó tanács ellenére mégis " bevállalod ", legalább nyomj be magadnak egy nagy adag pharmatex-t!
16/20 anonim válasza:
semmikepp se vallald be, a baratod baromi felelotlen, es te kerulsz szarba ha terhes leszel, o csak siman meglep es kesz
17/20 anonim válasza:
"Szerintetek valóban kihúzza időben?" Áááá! Nekem is mindig ezt igéri a barátod, de sohasem tartja be:-)
18/20 anonim válasza:
10 fölött van az eddigi partnereim száma, sosem védekeztem. 18/F
Ja és nem vagyok bunkó, csak nem vagyok hajlandó zsugorfóliázni.
19/20 anonim válasza:
#18! És kisfiút szeretnél, vagy kislányt? Esetleg valami jó kis nemi betegséget?
20/20 anonim válasza:
#18: Húzzál innen, hülyegyerek. Még ha igaz is, amit írsz, akkor is 10-ből 9 paraszt nem húzza ki időben, aztán szegény lány úgy marad.
Amúgy meg, ha 18 éves korodra több, mint 10 partnered volt, akkor az sokat elmond rólad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!