Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik lefeküdtek az autósiskola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik lefeküdtek az autósiskola oktatójukkal, hogy átmenjenek a vizsgán, azok könnyen átmentek rajta lelkileg? 19/l

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 16:51
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
38%

A mi időnkben sulinkban csak sz*pni kellett.András beírta az órát.Nem vezettem le.

A vizsgabiztos pár kőr után csak azt kérte hogy verjem ki neki.

András addig elment kávézni.

2021. nov. 28. 19:45
 32/53 A kérdező kommentje:
Ha meg akarnak buktatni, akkor meg fognak. Nem kell nagy hoba. Elég ha a padkától kicsit távolabb parkolsz, vagy ahogy már írták, nem nézel a tükörbe eleget.
2021. nov. 28. 19:46
 33/53 anonim ***** válasza:
43%
Jól seggbe kúrtak.
2021. nov. 28. 20:09
 34/53 A kérdező kommentje:
Azért popsiba nem engedtem volna.
2021. nov. 28. 20:20
 35/53 anonim ***** válasza:
68%
De te ostoba liba! Hiába feküdtél le az oktatóddal, nem ő dönti el hogy átmész a vizsgán! Nulla beleszólása van! Nem tudod felfogni? Ne legyél már ennyire fogyatékos! Az oktatód átvágott ha ezt mondta.
2021. nov. 28. 20:25
 36/53 anonim ***** válasza:
93%
Oktató jól átvert. Hahahahahahaha
2021. nov. 28. 21:14
 37/53 anonim ***** válasza:
Régebben vizsgáztak és volt egy tanuló társam(nő) aki valahonnan meg tudta hogy ki lesz a vizsgabiztos. Felkereste és dugták is. Vizsga napon nem ő jött mert beteg lett. Nyilván megbukott a nő és tiszta ideges volt. Ezt ő mondta el nekem.
2021. nov. 29. 05:40
 38/53 anonim ***** válasza:
53%

A haverom hugát popsiba dugta a vizsgabiztos.

Ezt mesélte.

2021. nov. 29. 05:52
 39/53 anonim ***** válasza:
89%
Szóval ezért vannak tele az utak olyan autósokkal, akiknek fogalmuk sincs a szabályokról. Se indexet nem ismerik, se semmit. Szégyen az ilyen oktató, börtönbe kéne zárni. Ezzel emberéleteket veszélyeztet. Meg ugye a lóerő nem válogat, hogy a vezetni nem tudó épp 12 vagy 72 évest gázol halálra.
2021. nov. 29. 17:56
 40/53 anonim ***** válasza:
62%

39-es mert ugye a halálos baleset mindig abból fakad h a mazsola nem bír beparkolni és letöri valakinek a tükrét...

Még véletlenül se abból hogy a vizsgán 1.-re pöccre átment idióta őrült 160-al megy az autópályán, jobbról előz, büntetőfékez, nem adja meg az elsőbbséget a gyalogosnak, stbstb...

Én valahogy a kisebb koccanásokon kívül nem láttam még mazsolát nagyobb bajt okozni.. a jobbkezet, STOP táblát, lámpákat szerencséje beléjük verik.. egyetlen bajuk hogy ahol nincs felfestve rendesen a sáv ott hajlamosak letérni a sávról de az meg az útfenntartó hibája hogy életveszélyes helyzeteket teremt, sajnos Budapest nagy része ilyen, plusz 30-40 cm mély kátyúk mindenhol, akinek nincs 10 év rutinja annak Budapesten kocsiba ülni kb életveszély...

Mindenesetre az autós vizsgán én nem azt nézném hogy az illető 30 vagy 32 cm-re parkol a járdától esetleg nem vett észre a bokor mögé rejtett 20km/h táblát főúton, meg a KRESZ idióta szabályait nem tudja pl. lassú járművel mit kell csinálni mikor... hanem mindenkivel pszichológia tesztet csinálnék és aki hajlamos a büntetőfékezésre, jobbról előzésre, tolakodásra, belső sávban levillogásra annak nem adnék jogsit. Mert ők az emberélet igazi veszélyeztetői nem azok akik nem tudnak tökéletesen hátrafele párhuzamosan parkolni...

2021. nov. 29. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!