Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik lefeküdtek az autósiskola oktatójukkal, hogy átmenjenek a vizsgán, azok könnyen átmentek rajta lelkileg? 19/l
A mi időnkben sulinkban csak sz*pni kellett.András beírta az órát.Nem vezettem le.
A vizsgabiztos pár kőr után csak azt kérte hogy verjem ki neki.
András addig elment kávézni.
A haverom hugát popsiba dugta a vizsgabiztos.
Ezt mesélte.
39-es mert ugye a halálos baleset mindig abból fakad h a mazsola nem bír beparkolni és letöri valakinek a tükrét...
Még véletlenül se abból hogy a vizsgán 1.-re pöccre átment idióta őrült 160-al megy az autópályán, jobbról előz, büntetőfékez, nem adja meg az elsőbbséget a gyalogosnak, stbstb...
Én valahogy a kisebb koccanásokon kívül nem láttam még mazsolát nagyobb bajt okozni.. a jobbkezet, STOP táblát, lámpákat szerencséje beléjük verik.. egyetlen bajuk hogy ahol nincs felfestve rendesen a sáv ott hajlamosak letérni a sávról de az meg az útfenntartó hibája hogy életveszélyes helyzeteket teremt, sajnos Budapest nagy része ilyen, plusz 30-40 cm mély kátyúk mindenhol, akinek nincs 10 év rutinja annak Budapesten kocsiba ülni kb életveszély...
Mindenesetre az autós vizsgán én nem azt nézném hogy az illető 30 vagy 32 cm-re parkol a járdától esetleg nem vett észre a bokor mögé rejtett 20km/h táblát főúton, meg a KRESZ idióta szabályait nem tudja pl. lassú járművel mit kell csinálni mikor... hanem mindenkivel pszichológia tesztet csinálnék és aki hajlamos a büntetőfékezésre, jobbról előzésre, tolakodásra, belső sávban levillogásra annak nem adnék jogsit. Mert ők az emberélet igazi veszélyeztetői nem azok akik nem tudnak tökéletesen hátrafele párhuzamosan parkolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!