Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik lefeküdtek az autósiskola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik lefeküdtek az autósiskola oktatójukkal, hogy átmenjenek a vizsgán, azok könnyen átmentek rajta lelkileg? 19/l

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 16:51
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
77%

Pár éve 30 ezer Ft-tal kellett lefizetni a vizsgabiztost, most ennyivel nőtt az ára, vagy mi?

30 ezer Ft-ot nem ér meg a becsületed?

Aki meg okoskodik hogy jaj nem kell lefizetni annak szólok h Pesten gyakorlatilag 20 éve az megy, hogy 8-ból napi 4 embert meg kell buktatniuk. Ha fizetsz tuti nem buksz meg, ha nem fizetsz akkor 100%-osan hibátlanul kell menned, amire a 30 óra nem elég. A 10 hibapont bármiből összejöhet mivel full szubjektív az egész, hányszor nézel tükörbe, az én autómból pl. hátsó ablakon ki se lehetett látni, de azzal húztak meg h csak a két szélső tükröt néztem. Mikor közöltem h a hátsó ablakon nem lehet kilátni mert az oktatóm ott szállította a sok sz . rját, akkor közölték h igazából így be se kellett volna ülnöm az autóba szóval instant bukó. Mindezt úgy h pöccre végigmentem egyetlen hiba nélkül.

Egyszóval ez Magyarország: ha fizetsz átmész, ha nem fizetsz nem.

De h lefeküdni az oktatóval, ilyenről még én se hallottam, és őszintén szólva értelmét se látom, hiszen a prosti is tök drága, miért csinálnád olcsóbban.

2021. nov. 28. 18:33
 22/53 anonim ***** válasza:
93%

#21: Nem tudom miről beszélsz, én az #1 válaszoló vagyok, egyáltalán nem mentem tökéletesen, sőt én azt hittem megbuktatnak. Kaptam jó pár hibapontot és az egyetlen parkolás feladatot is ha jól rémlik maximális javítási lehetőség ellövésével csináltam, mert izgultam és szar helyre is parkoltam (talán 2x lehet igazítani, de már nem emlékszem). Azt is hozzátenném, hogy engem apuci nem tanított előtte vezetni, az oktatómmal ültem először a kormányhoz. Az igaz, hogy én a kötelező órákon felül még 3-4 alkalommal elmentem vezetni, annyival több időm volt feljészülni a vizsgára.

Ja és Pesten vizsgáztam.

És szerintem a nőkkel eleve kritikusabbak egy kicsit, mert vannak előítéletek sokakban. Plusz én nem is vagyok magyar:D gondolom ez se pozítívum ilyenkor, ha más nemzetiségű vagy. Szóval nem tudom miért mondod azt amit, át lehet menni a vizsgán simán. Persze aki totál béna és fogalma nincsen arról mit művel, az nyilván meg fog bukni..

2021. nov. 28. 18:45
 23/53 anonim ***** válasza:
79%
Legközelebb a boltban véletlenül nem lesz nálad a tárcád az árú feltöltővel is lefekszel majd, hogy a pénztárból kivihesd a cuccokat ?😏😂
2021. nov. 28. 19:00
 24/53 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem tudsz vezetni meg is halhatsz, vagy megölsz valakit és börtön. És nem, nem fog meg kegyelmezni a bíró csak azért mert sírsz, mész a börtönbe.
2021. nov. 28. 19:10
 25/53 anonim ***** válasza:
79%
#24 vagy majd összefekszik a bíróval is azt csókolom.
2021. nov. 28. 19:13
 26/53 anonim ***** válasza:
79%
Ott az már nem segít. Olyan helyzetben már az isten sem menti meg. Ott vége van mindennek.
2021. nov. 28. 19:14
 27/53 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy mi lesz a terv ha átmész így ? Úgy fogsz vezetni, az emberek között veszélyeztetve magadat, és mindenki mást, hogy fingod sincs mit csinálsz ? Sehogy sincs logikája 😄
2021. nov. 28. 19:19
 28/53 anonim ***** válasza:
93%
Kérlek írd le hogy kb merre lakaz és tervezel közlekedni, hogy azt a környéket elkerüljem.
2021. nov. 28. 19:23
 29/53 anonim ***** válasza:
93%
27# mindenkit leszop, a nőket is 😂
2021. nov. 28. 19:26
 30/53 anonim ***** válasza:
88%
Veszek neked egy Fiat 500ast de csak a legelőn használhatod.
2021. nov. 28. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!