Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor hogy is van ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez a lányoknál ez az orgazmusdolog? Fontos? Vagy mégsem annyira? Többi lent:

Figyelt kérdés

Tavasz óta van egy csaj, akivel rendszeresen összejárunk szexelni. Szinglik vagyunk mindketten, dolgozunk, és elég magányosak vagyunk. Régóta ismerjük egymást, de tavasszal melegedtünk úgy jobban össze, hamar kiderült, hogy a párkapcsolat nem menne. De a szex baromira hiányzik mindkettőnknek, meg néha péntek, szombat este mégis jólesik egy közös összebújás, filmnézés, vagy közös program (igen, néha kimegyünk ide-oda, mintha egy pár lennénk).

Egész nyitott a csaj, nagyon jó a szex. Viszont van egy nagy gond, én gyorstüzelő vagyok. Behatolástól sosem ment el tőlem, csak 2x sikerült úgy, hogy izgattam a csiklóját, de nagyon nehezen ment akkor is. Mindig azt mondja, hogy ne is stresszeljem magam ezen, mert nehezen megy el, neki is jobb, ha nem vagyunk ráfeszülve erre. De akkor mégis miért élvezi a szexet velem? Az este is pár lökés után elmentem, és mondta, hogy nem gond, mert nagyon jó volt így is, sőt, utána le is szopott viszonzás nélkül. Állandóan bennem van ez a kérdés, hogy miért szeret mégis velem lenni? Tényleg jó így neki? Vagy csak simán magányos, és örül, hogy van valaki? Vagy szerelmes lenne mégis, csak nem meri elmondani? Nem tudom. Szerintetek? 25F, 24N

2021. nov. 28. 12:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%
Én egyet nem értettem soha. Attól hogy kizárólag hüvelyi orgazmusa nincs valakinek attól még elélvezhet aktus alatt is csak meg kell találni a megfelelő pózt. Pl van aki csak lovaglóban tud ha a csikló is ingerlődik, vagy misszibe. Tehát ez nem indok a 2perces aktusra hogy jó az úgysincs hüvelyi orgazmusa. Ha tetszik ha nem egy nőnek is erőteljesebb az orgazmusa aktus alatt még ha kell hozzá a csikló is. Kit érdekel hogy hüvelyi vagy csiklós az orgazmus. Mivel volt már gyorstüzelő párom azt sem veszem be hogy nem lehet tenni ellene semmit. Akkor ő valami csodalény és ritka mint a fehér holló? Mondjuk becsülöm is érte és örülök hogy ilyen férfit találtam. Mellesleg ő is sokkal kielégültebb mióta kiadósakat szexelünk nem csak belém teszi és lő, tehát a férfinak is előnyösebb. Persze ha valaki megelégszik a 2 perces szexszel lelke rajta, csak érthető ha a nőnek ez kevés.
2021. nov. 28. 20:34
 22/30 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek az utolsóval. Vannak nők akik a nyalást preferálják, egy gyorstüzelőnek ez előnyös lehet. De én is az aktus alatti orgazmusra szavazok, ìgy tartósan nem maradnék olyannal aki 10-15 percet se bír dugni. Kb annyi elegendő nekem és nem gondolnám hogy megugorhatatlan.
2021. nov. 28. 20:38
 23/30 anonim ***** válasza:
95%

Már többen leírták előttem, a lány elkönyvelte magát nehéz esetnek,(nincs béna nő, csak türelmetlen pasi) neked kellene ebből kirángatnod!!!

A nők érzelmi alapon szexelnek, mivel nem vagytok együtt igazából, ezért nem tud ellazulni, megnyílni előtted teljesen, ezért nem tud elmenni sem.

Akkor fog elmenni ,ha te dícséred, szeretgeted és látja rajtad hogy önzetlenül bármennyi ideig képes vagy simogatni hogy neki jó legyen.

N

2021. nov. 29. 06:49
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

"Az este is pár lökés után elmentem, és mondta, hogy nem gond, mert nagyon jó volt így is, sőt, utána le is szopott viszonzás nélkül."

"

Tényleg jó így neki?"

Ezt te sem kérdezheted komolyan. Itt nem is az a gond hogy elélveztél pár lökéstől, hanem ki is emeled hogy viszonzás nélkül leszopott. S miért is nem viszonoztad? Erre már nem mentség hogy gyorstüzelő vagy. Pontosan ezért gondolom kamunak ezt a magyarázatot. A kérdésedre válaszolva fogalmam sincs mit élvez ebben, de biztos nem azt mekkora csődör vagy az ágyban. Eddig ez a teljesítmény a nullához konvergál, ez egy társas maszturbálás. Csak rajtad múlik akarsz-e fejlődni ha pedig nem, remélem talál a csaj olyat akinek fontos az ő élvezete is.

2021. nov. 29. 11:06
 25/30 anonim ***** válasza:
94%
Természetesen fontos. Mivel nem gyereknemzés céljából szexelek hanem élvezetből.
2021. nov. 29. 20:03
 26/30 A kérdező kommentje:
Mint írtam, szoktam viszonozni én is, de nem orgazmusig, mert nagyon nehezen éri el. Arról pedig, hogy én kevés idő alatt elmegyek, nem tehetek szerintem, és nem is egyedi eset férfiaknál.
2021. nov. 30. 10:28
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát a kérdésed arra irányult fontos-e az orgazmus. Egyértelmű hogy fontos egy nőnek is,ez hogy lehet kérdés. Ha meg olyan gyorsan végzel akkor bőven marad időd a lányra is hogy kielégítsd. Minden más csak rizsa.
2021. nov. 30. 10:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

#26 "Arról pedig, hogy én kevés idő alatt elmegyek, nem tehetek szerintem, és nem is egyedi eset férfiaknál."

Jaj kussolj mar.

Az sem egyedi, ha egy pali megprobal ezen javitani, hogy rajta kívül esetleg a lany is elvezze a szexet.

Egy dolgod van b*szki, arra se vagy jo.

Nagyon szanni fog az osszes szexpartnered, amikor majd vegre igazi ferfival fognak szexelni:)

Csak egy kerdes, te igy akarod leelni az egesz eleted?

Hogy nulla vagy az agyban?

Arra se vagy jo, hogy megb*sszanak.

2021. nov. 30. 11:24
 29/30 A kérdező kommentje:

28as

Kösz a dicséretet. Igen, tudom hogy szar vagyok, és nem tudok változtatni rajta ;)

2021. nov. 30. 11:50
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Fontos. Ha magadból indulsz ki máris ott a válasz. Mi is történik a szex előtt/alatt? Szexuális feszültség jön létre, a vágy amit csillapítani kell. Létrejön a felizgult állapot aztán elindul egy felfelé ívelő görbén az izgalmi szint, ami a végén csúcsosodik majd pedig az elegedettség lép a helyére, jön a nyugalmi szakasz, elernyedés. Na már most a nő is ugyanúgy átéli ezt, ugyanúgy vérbő lesz a nemiszerv, vágyik a kielégülésre és az elégedettségi szakaszra. Egy szexkapcsolat az pedig már nem csak egyéjszakás, ahol tényleg ahogy esik úgy puffan alapon megy a dugás. Jobb ha odafigyelsz a partbeneredre vagy hamarosan kukázva leszel, feltéve ha van esze. Utána késő károgni, lesz más aki megadja neki az örömöt, hidd el van még jelentkező a helyedre.
2021. nov. 30. 11:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!