Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez a lányoknál ez az orgazmusdolog? Fontos? Vagy mégsem annyira? Többi lent:
Tavasz óta van egy csaj, akivel rendszeresen összejárunk szexelni. Szinglik vagyunk mindketten, dolgozunk, és elég magányosak vagyunk. Régóta ismerjük egymást, de tavasszal melegedtünk úgy jobban össze, hamar kiderült, hogy a párkapcsolat nem menne. De a szex baromira hiányzik mindkettőnknek, meg néha péntek, szombat este mégis jólesik egy közös összebújás, filmnézés, vagy közös program (igen, néha kimegyünk ide-oda, mintha egy pár lennénk).
Egész nyitott a csaj, nagyon jó a szex. Viszont van egy nagy gond, én gyorstüzelő vagyok. Behatolástól sosem ment el tőlem, csak 2x sikerült úgy, hogy izgattam a csiklóját, de nagyon nehezen ment akkor is. Mindig azt mondja, hogy ne is stresszeljem magam ezen, mert nehezen megy el, neki is jobb, ha nem vagyunk ráfeszülve erre. De akkor mégis miért élvezi a szexet velem? Az este is pár lökés után elmentem, és mondta, hogy nem gond, mert nagyon jó volt így is, sőt, utána le is szopott viszonzás nélkül. Állandóan bennem van ez a kérdés, hogy miért szeret mégis velem lenni? Tényleg jó így neki? Vagy csak simán magányos, és örül, hogy van valaki? Vagy szerelmes lenne mégis, csak nem meri elmondani? Nem tudom. Szerintetek? 25F, 24N
Minden nő más. Csak saját magamról tudok nyilatkozni. Én mikor elvesztettem a szüzességem nagyon sokáig nem is élveztem a szexet, nem tudtam hogyan is kell azt. Persze kellemes meg jó érzés volt, főleg a szeretett férfival, de ennyi. Aztán rendszeresen maszturbáltam és rákaptam az ízére. Ami nagyon fontos volt még, az a férfi aki jelenleg is a párom. Mellette tanultam meg élvezni a szexet. Azóta is brutálisakat szexelünk és mostmár mindig van orgazmusom aktus alatt. Persze nem görcsösen és kötelező jelleggel mert akkor nekem sem ment.
Ő is gyorstüzelő volt, addig nem is volt orgazmusom mivel nekem a nyalás, ujjazás nem nyújt akkora élvezetet. Ahogy egyre ügyesebb lett és megismertük a másik testét/lelkét, én is elengedtem magam, ő is tovább bírja, pontosan tudom melyik az a póz amiben közel 100% az orgazmusom (azzal szoktuk befejezni). De ehhez idő kellett.
Mára már elképzelni sem tudnám hogy úgy szexeljek hogy mindig csak egyoldalúan és csak a férfi orgazmusa a cél. Imádom a szexet vele, és hogy őszinte legyek ha később esetleg szétmennénk akkor az új kapcsolatomba is vinném a tudásomat. Vagyis én már nem nézném el az önzőséget, lustaságot és egyoldalú szexet. De kinek mi, ennek a lánynak lehet így jó és elég, de lehet hogy még nem volt lehetősége kibontani a szárnyait.
A lany maganak sem isneri be, de minden alkalommal csalodott mikor 2 lökés utan te mar el is elvezel:D
Remelem szegyenkezve erzed magadat ezekutan, mert jogosan teszed😌
Az a helyzet, hogy fiatalabb koromban nekem is ilyen pasik jutottak, és mivel az internet sem nagyon volt elterjedt, információt se nagyon találtam arról, hogy mit hogyan kéne. Ennek az lett az eredménye, hogy én olyan 21-22 éves koromig úgy gondolkodtam, mint a barátnőd, hogy Áh, nekem úgyse megy, ne is erőltessük. Ment ez addig, amíg egy lelkiismeretes pasival nem találkoztam, aki az első ilyennél leállított, és azt mondta, hogy Nem, márpedig ő nem adja fel, ha nem megy így, majd próbáljuk úgy, ha úgysem, akkor majd megint máshogyan. És érdekes módon végül lett orgazmusom. Aztán hamar kitapasztaltuk, hogy nekem hogyan a legjobb. Igaz, hogy vért izzadt szegény az elején, mert én sem hittem el, hogy menni fog :D De hamar belerázódtam.
Szóval én azt ajánlom, hogy csináljatok "csajos" napot néha, amikor csak róla szól minden. Tanuljon meg lazítani közben, beszélni arról, hogy neki mi, hogyan jó. Próbáljatok ki mindent, akár vibrátort is lehet használni. Sok nő képes feláldozni a saját érdekeit csak azért, hogy a párját boldognak lássa. Tanuljon meg kicsit magára is figyelni, saját magát előtérbe helyezni.
14./Miért kellene annak a férfinak szégyenkeznie, aki gyorstüzelő? Most akkor az a nő is érezze rosszul magát, akit az ember fia néha félórán át is kénytelen izgatni, hogy elélvezzen, mert ő pedig olyan típus, aki nehezen jut el a csúcsra?
Minden a kommunikáción múlik és akkor minden problémát meg lehet oldani ezen a téren is.
"Remelem szegyenkezve erzed magadat ezekutan, mert jogosan teszed😌"
Persze, érezzem magam én (is) egy béna, életképtelen szarnak, mert 10 éve mióta felfedeztem ezt a problémát, hogy túl gyorsan elélvezek, próbálok változtatni rajta, és nem sikerül, sőt, sokszor a túlzott parázástól még rosszabb lett. Szóval nekem nem jár a szex akkor.
Amúgy elég fontos tényező, és ki is emeltem: szexkapcsolat csak, nem párkapcsolat. Nem kötelező együtt lennünk. Többször is kérdeztem tőle, hogy oké e így neki. Volt, hogy nem kerestem 2 hétig, erre ő kezdeményezett, hogy mikor lesz már valami. Szóval jobban belegondolva, megint én parázom túl az egészet.
Akkor érezhetnéd magad kellemetlenül, ha nem tennél meg mindent azért, hogy a partnered kielégítsd. Az ellen, hogy gyorstüzelő vagy, sok mindent nem lehet tenni. Amennyiben utána felajánlod, hogy más módszerrel kielégíted a hölgyet, azt mondom semmi probléma. Az már a partnered ,,hülyesége" hogy nem engedi, hogy próbálkozz, mert elkönyvelte magát nehéz esetnek.
Ráadásul mennyi olyan párkapcsolat van, ahol a férfi bírja hosszú időn keresztül, mégsem képes a hölgyet kielégíteni, mert a párja hüvelyi orgazmusra képtelen.
Nyugtassad csak magadat, hogy te mindent megtettel es a lany hibaja:D
Attol fuggetlenul az osszes jovobeli szexpartnered elfog hagyni teged, mert elvezhetetlen a ket perces szex;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!