Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! A kinézetet most nem számítva mitől nedvesedik kegyetlenül a nunitok?
Figyelt kérdés
Korral.2021. nov. 27. 21:21
11/26 anonim válasza:
Értelmes, normális, figyelmes pasitól aki szimpatikus - meg amit csinál.
12/26 anonim válasza:
Be tudok nedvesedni attól is, ha tavasszal kellemes langyos szellő fújdogálja a bőröm.
De ha nem vagyok olyan hangulatban, akkor történhet bármi, a nuni száraz marad.
13/26 anonim válasza:
Önbizalomhiányos vagyok és nem szeretem a testemet, úgyhogy attól indulnak be a dolgok, ha látom hogy mennyire jövök be a pasinak. A tekinteten ezt látni, illetve ahogy a testemet végigsimítja, csókolja, hangot is ad közben. Szeretem, ha markolják a combomat, derekamat, mellemet.
14/26 anonim válasza:
Lehet fure de én a fájdalomra tudok legjobban felizgulni😅
15/26 A kérdező kommentje:
#14: arcodat felpofozni farokkal? 🙂
2021. nov. 28. 01:16
16/26 anonim válasza:
Nem egészen erre gondoltam, meg nem értem, hogy lehet ezt kivitelezni de mindenesetre megnézni megnézném😂
17/26 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz, te huncut? 😃 Elmeséled nekem?
2021. nov. 28. 01:21
20/26 A kérdező kommentje:
Mi a nevetés tárgya? 😃
2021. nov. 28. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!