Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek is letolja a pasitok a torkotokon a farkát? Az enyém nem tud ellen állni neki és kegyetlenül ledugja.Hiába mondom neki,hogy ez nekem nem jó mert megfúlok,annál jobban élvezi.
Azt vettem észre,hogy erre gerjed ha fuldoklok a pénisze által.
Normális dolog ez?
A spermáját is teljesen a torkomba engedi,nem elég ha csak a számba jön.
Igen, de ez engem is beindít nem csak őt. Mi szeretjük. De ha neked kellemetlen, akkor inkább ne is csináld neki egyáltalán, ameddig nem tudja tiszteletben tartani a határaidat. A szexet mindkettőtöknek élvezni kell, nem egyoldalú.
L
Volt pasim... addig volt a pasim. Az eset után már nem volt a pasim.
Engem ne fullaszon meg a farkával senki.
Nem, en iranyitom leginkabb a szopast. Neha van, hogy o iranyit, de akkor is ovatos.
A multkor veletlen en vezettem tul melyre es hirtelen reflexbol “kitoltam” a farkat egy enyhe kohintessel, mondtam hogy “khm ez melyrement” nevettunk egyet, majd szoptam tovabb😀
Ha nem erti meg, hogy ne nyomja le a torkodon, mert sz’r erzes, mondd meg neki, hogy igy nem lesz kedved leszopni ot...hatha elgondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!