Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok a fiúnak engedni, hogy a szátokba élvezzen?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 19:29
4/9 anonim válasza:
Igen. Engem nem zavar az íze, a fiúknak meg tudom, mennyivel jobb úgy, ha nem kell a vége előtt megszakítani.
5/9 anonim válasza:
Engedik hát, bár én nem szeretem oda élvezni
23F
Testépítő
6/9 anonim válasza:
Igen, bár ez függ attól is, hogy ki az illető stb. Bár már nincsenek egyéjszakásaim, de ha lenne, ott orák se lenne, nem hogy szájba élvezés. Ha párkapcsolatról vagy hosszútávú szexkapcsolatról van szó, akkor az első néhány alkalommal nem. Kell egy kis bizalom, összeszokás, biztonságérzet nekem és utána ha feloldódtam, akkor mindent is csinálhatunk:D
7/9 anonim válasza:
5. Te vagy az akit gilisztának csúfolnak?
8/9 anonim válasza:
igen ő lesz az... a torzőkőműves :D
9/9 anonim válasza:
Amíg a párommal együtt voltunk, addig mindig így volt, szerettem, örömet okozott nekem, hogy kielégült. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!