Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket szoktatok mondani a párotoknak, ha arra kér, beszéljétek mocskosan vele?
Figyelt kérdés
Ötletek kellenének, én vagyok a pasi. Jöhet privát is2021. nov. 27. 17:55
1/5 anonim válasza:
Nőknél adja magát, hogy k-zod, erre aztán a legtöbb besértődik, hiába ő kérte...
2/5 anonim válasza:
Én is kedvelem a mocskosabb beszédet nőként, de qrvázás nélkül. Hidd el 1-es, meg lehet csinálni ilyen jelleggű szavak nélkül is.
3/5 anonim válasza:
Nevén nevezem a dolgokat, a vágyaimat, a történéseket! De semmi k****vázás! Ide nem írok példákat mert kitiltanának! f.
4/5 anonim válasza:
semmit se, sőt ilyenkor átmegyek egy ilyen romantikus verzióba, mert ezzel sokkal jobban felcukkolom, hogy nem az lesz amit ő akar.
szóval ha szavakban nem is de tettekben átkapcsolok egy ilyen saját vágyait kielégítő, karjait a háta mögé fogó, hajhúzóba.
majd a kutya póznál bele suttogok a fülébe, hogy húzd szét a popódat. ez az, nagyon-nagyon szép.
majd miután szétlefetyeltem és a popólukát simogatom, ismét a fülébe suttogok és megkérdezem, hogy betegyük?
szóval ez van.
mivel az ilyesmi, hogy alpári beszéd engem lehangol, nem izgat semennyire se, ezért tettekben nyilvánul meg a dominancia nem szavakban.
5/5 anonim válasza:
Kimegyek, megfürdöm a sárban majd bejövök és beszélek vele. Lényegtelen, mit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!