Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtok így szexelni?
Figyelt kérdés
Fiuk ha eleve tudjátok hogy csak szexre kell a másik. Akkor hogy nem szégyellték magatokat? Nem érzitek hogy gáz a másikkal érzéseivel játszani?
Miért kell azt hazudni hogy szerelmesek vagytok pedig nem is? Belegondoltok ilyenkor hogy abba hogy tönkreteszitek evvel a másikat?
2021. nov. 26. 20:46
2/32 anonim válasza:
Ha ettől tönkremegy akkor ott más bajok is vannak.
Mindazonálltal nem hazudok szerelmet meg hasonlók.
Nem szégyenlem magam,azon már túl vagyok,az erkölcs azonkak van akiknek nincsenek saját normáik,akik mások elvárásainak élnek.
3/32 A kérdező kommentje:
2. Gerinctelen vagy.
2021. nov. 26. 20:59
4/32 anonim válasza:
Nem, mert ez előtte meg volt beszélve. No és élveztük mindketten.
5/32 anonim válasza:
Kérdező, összemosol két kategóriát. Az egyik az, aki nyíltan megmondja hogy csak szexet akar, a másik meg összehazudik mindent és lelép a szex után.
Az első kategória teljesen korrekt, a második kategória meg egy sunyi görény.
6/32 A kérdező kommentje:
5. Talán félreérthető voltam, csak a hazugokra vagyok kiváncsi, az alkalmival nem lenne bajom csak nekem nem kell ilyen. Erre átb@sz egy szemétláda.
2021. nov. 26. 21:19
7/32 anonim válasza:
Én csak úgy tudok szexelni, ha szerelmes vagyok a lányba! Ha ő nem is belém, utána biztos belém fog szeretni!
8/32 anonim válasza:
Én nem tudok csak szexelni. Kell érzelem is. Nagyon ritkán jön össze ilyesmi, hogy csak szex. De akkor is közlöm a nővel, hogy csak szex. Viszont általában vagy ő vagy én beleszeretünk a másikba és kapcsolattá fajul. 33F
9/32 anonim válasza:
Mintha a nők nem ugyanezt csinálnâk.
10/32 A kérdező kommentje:
9. Nem ezt csináljuk, a nők szerelemre vágynak és nem hazugságra.
2021. nov. 26. 22:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!