Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudtok így szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtok így szexelni?

Figyelt kérdés

Fiuk ha eleve tudjátok hogy csak szexre kell a másik. Akkor hogy nem szégyellték magatokat? Nem érzitek hogy gáz a másikkal érzéseivel játszani?

Miért kell azt hazudni hogy szerelmesek vagytok pedig nem is? Belegondoltok ilyenkor hogy abba hogy tönkreteszitek evvel a másikat?

#átverés #hazudozás #Tökre tesztek
2021. nov. 26. 20:46
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelet a kivételnek
2021. nov. 26. 20:47
 2/32 anonim ***** válasza:
44%

Ha ettől tönkremegy akkor ott más bajok is vannak.

Mindazonálltal nem hazudok szerelmet meg hasonlók.

Nem szégyenlem magam,azon már túl vagyok,az erkölcs azonkak van akiknek nincsenek saját normáik,akik mások elvárásainak élnek.

2021. nov. 26. 20:58
 3/32 A kérdező kommentje:
2. Gerinctelen vagy.
2021. nov. 26. 20:59
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert ez előtte meg volt beszélve. No és élveztük mindketten.
2021. nov. 26. 21:00
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, összemosol két kategóriát. Az egyik az, aki nyíltan megmondja hogy csak szexet akar, a másik meg összehazudik mindent és lelép a szex után.

Az első kategória teljesen korrekt, a második kategória meg egy sunyi görény.

2021. nov. 26. 21:08
 6/32 A kérdező kommentje:
5. Talán félreérthető voltam, csak a hazugokra vagyok kiváncsi, az alkalmival nem lenne bajom csak nekem nem kell ilyen. Erre átb@sz egy szemétláda.
2021. nov. 26. 21:19
 7/32 anonim ***** válasza:
47%
Én csak úgy tudok szexelni, ha szerelmes vagyok a lányba! Ha ő nem is belém, utána biztos belém fog szeretni!
2021. nov. 26. 21:19
 8/32 anonim ***** válasza:
90%
Én nem tudok csak szexelni. Kell érzelem is. Nagyon ritkán jön össze ilyesmi, hogy csak szex. De akkor is közlöm a nővel, hogy csak szex. Viszont általában vagy ő vagy én beleszeretünk a másikba és kapcsolattá fajul. 33F
2021. nov. 26. 21:21
 9/32 anonim ***** válasza:
23%
Mintha a nők nem ugyanezt csinálnâk.
2021. nov. 26. 22:00
 10/32 A kérdező kommentje:
9. Nem ezt csináljuk, a nők szerelemre vágynak és nem hazugságra.
2021. nov. 26. 22:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!