Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudtok így szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtok így szexelni?

Figyelt kérdés

Fiuk ha eleve tudjátok hogy csak szexre kell a másik. Akkor hogy nem szégyellték magatokat? Nem érzitek hogy gáz a másikkal érzéseivel játszani?

Miért kell azt hazudni hogy szerelmesek vagytok pedig nem is? Belegondoltok ilyenkor hogy abba hogy tönkreteszitek evvel a másikat?

#átverés #hazudozás #Tökre tesztek
2021. nov. 26. 20:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert a legtöbb férfi önző és empátia 0 bennük. Ez utóbbi sajnos sok más területen is megmutatkozik náluk. Kevés a kivétel, de van. Nekünk kell jobban szűrni őket, mert tőlük túl sok korrektséget nem lehet várni.

Mennyi idő után feküdtél le vele? A leírtak alapján több hónap is volt. Ennyire kitartó volt a pasi?

2021. nov. 26. 22:27
 12/32 A kérdező kommentje:
11. 2honapig fűzött aztán együtt voltúk 3szor és kidobott.
2021. nov. 26. 22:33
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
#12: Az igen... ez aztán kitartó egy patkány volt. Ennyi energiát kevesen raknak bele egy-két dugásba. Elég elbaszott lehetett. Gondolom nem volt túl vonzó a nők körében, emiatt volt jobban ráutalva a várakozásra. Akinek vannak lehetőségei, nem szán ennyi időt és energiát egy csajra. Nagyon max pár hetet.
2021. nov. 26. 22:41
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
De lehet hogy voltak érzelmei feléd,de a sex után elmult ,biztos lett benne hogy nem érdemes folytatni és vége.
2021. nov. 27. 17:40
 15/32 anonim ***** válasza:
Ismertem ilyen férfit. Ne kérdezd miért jó így megvezetni valakit,talán másképp nem kapna puncit. Különbnek meg ne hidd a lányokat sem futottam már bele énis egy két ilyenbe és kellemetlen tud lenni az igaz. De nem nemtől függ,embere válogatja.
2021. dec. 11. 08:52
 16/32 A kérdező kommentje:
15. Frázt pasik tömegével csinálják, nők meg elvétve.
2021. dec. 11. 08:58
 17/32 anonim ***** válasza:

Nem csináltam ilyet, de átlag vagy alatti csávó máshogy nem jutt csak szexhez, és van aki emiatt lesz@rj@ az empátiát finoman szólva, eleve úgy van vele hogy még neki a szar hogy hazudni kell, amikor egy csaj vagy egy jó csávó ezt anélkül is megteheti, szóval ja, nem szégyellik magukat.

Átlag feletti csávók úgy jutnak alkalmihoz, szexkapcsolathoz alapvetően hogy kezdeményeznek náluk a csajok és a lány bár tudja hogy a szexről szól az egész, de reménykedik abban hogy megváltozik a férfi véleménye, holott alapvetően ő egyenes volt, itt meg a nő b@ssz@ át saját magát.

Mindkét esetben látható hogy a nők 90%-a kapcsolatot, szerelmet akar, a férfiak meg nem mindig, ezért vannak át b@sszv@...

A maradék csaj aki belemegy szexkapcsolatba, vagy alkalmiba azt se lehett úgy felszedni ám hogy lerohanod ezzel irányulva, mert akkor r||b@ncnak érzi magát, egyszerűen azoknak a férfiak akik nem kapcsolat céljából akarnak szexelni, így tudnak sikeresek lenni, igy megfektetnek mondjuk 10-ből 6 csajt, a másik 4-nél idő előtt lebuknak, ha tényekkel állítana elő ismerkedesnél, 10-ből 0 lenne... Ha férfi lennél jobban értenéd a logikajukat.

2021. dec. 11. 12:46
 18/32 A kérdező kommentje:
17. Gerinctelen vagy.
2021. dec. 11. 13:46
 19/32 anonim ***** válasza:
Vagy te, én mondom hogy nem csináltam ilyet, de értem aki igen, értem a logikáját, most ha van egy átlag férfi aki dugni akar, kapcsolat nélkül (mert épp olyanja van, ettől még nem gerinctelen) az nem tud mit csinálni, vagy hazudik neked vagy veri magának továbbra is.
2021. dec. 11. 13:52
 20/32 A kérdező kommentje:
19. Ez a gerinctelenek logikája, ha hirdeted akkor nálad is baj van.
2021. dec. 11. 14:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!