Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan, hogy valamiért puncival fizettetek?
Dehogy volt, én tényleg ezermester vagyok, bármit megjavítok, megcsinálok(megcsinálnék) ingyen, egy pici "kedvességért" cserébe. De itt csak a szája jár mindenkinek🤣
16-os vagyok
Én is több helyen hirdettem már. GoldenGate-en, Startaprón. Igazából senkit nem érdekel. Még érdeklődés is csak hébe-hóba.
Pedig igazából én vagyok aki inkább szívességből segítene, mint elvárásokért cserébe. Nincsenek is konkrét elvárásaim a fizetséggel kapcsolatban. Csak annyi, hogy számomra is szimpatikus nő legyen a "megrendelő".
Pedig magamnak, ismerősöknek villanyt szerelek (konnektor, kismegszakító FI relé), csapot cserélek. Mosógép elektronikát javítottam többet is (azóta is megy mind). Glettelek, falat festek. Szomszédnak IKEA-s bútort pattintottam össze, stb. Ráadásul az IT a fő szakmám, ha kell valakinek otthon még a lakásában is nagyvállalati rendszert építek ki ha ezt kéri :D :D :D Szóval elég gyakorlatias vagyok.
De tapasztalatom szerint, semmire kb nincs igény. Pedig még képcsere, vagy szimpátia kérdése szóba sem jött. Tehát az ilyen irányű inkompatibilitás is kizárható.
És furcsa, miközben azt látom az életben: Szingli csajok (tisztelet a kivételnek) hogy megszenvednek, ha csak valamit fel kell csavarozni a falra (bonyolultabbról nem is beszéljünk), ha nincs a férfi a "háznál". Aztán ha nincs aki segítsen, végül hívnak egy szakit, aki vagy jön vagy nem, és a kisebb munkák is tízezrekbe kerülnek. Már csak, az hogy kimegy.
És ezek után nem értem, hogy az önkéntesen ajánlkozó szakikra még sincs túlzottan igény. Bezzeg ka kiírnám, hogy 10 ezer Ft/óra :D
De le a kalappal a magyar nők előtt. Ingyen (vagy majdnem ingyen) nem kell nekik semmi :D
(36/F, Bp, nemdohányzó, diplomás, 177cm átlagos testalkat.)
24-es, fogadd el, ez van.
A marketing is erre épít. Mert örök igazság, hogy ami ingyen van arra sokan azt gondolják, biztosan hitvány. Amiért fizetni kell az meg biztosan jó. Ha többet, akkor az biztosan még jobban jobb.
Inkább ha ennyire megy az ezermesterkedés, hirdesd meg a szolgáltatásod "rendesen", 15-20eFt/óráért. És meglásd lesz hölgy aki önmagától, természetben akarja majd kifizetni. Ha meg nem (vagy neked nem jön be csaj), legalább pénzt keresel vele.
Miért? Egsezerű:
Így direktben és "ingyen" hidd el, nem is lesz jelentkező. A mai világban az ingyennek, és főleg a kedvességednek nincs semmi értéke. De ha "beárazod" magad, az már értéket képvisel. És azt már egy nő is szívesebben "egyenlít" majd. Mert akkor megadod az érzést neki, hogy az Ő ellentételezése is "értékes". Gondolj bele, melyiket egyenlítené szívesebben egy nő természetben? Ha azt mondod kedvesen, hogy nem tartozik semmivel és rábízod. Vagy ha azt mondod neki, hogy hölgyem, ez eddig 60eFt lesz.
Semmi más ez, csak szimpla pszichológia, ebben a mindent pénzben mérő világban... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!