Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan, hogy valamiért puncival fizettetek?
igen
nem tett feljelentést a szomszéd amiért lezúztam a kocsimmal a kocsijának a tükrét.
Én így tanulok most egyetemen.barátnőimmel beszélgettem, hogy nekik miből van pénz, mikor nem is dolgoznak suli mellett.Mondták hogy vannak pasik, akik fizetnek nekik mindent.
Én is kipróbáltam.elején kicsit nehezen ment, mert nem csináltam ilyet.
De azóta voltam már többször külföldi nyaraláson is, rendszeren kapok új ruhákat, táskákat, cipőket.Egyik szeretőm egy csodálatos 3 hetes karibi körutazásra is elvitt nyáron.
#3, #5 ugyan ez volt egyik evfolyamtarsammal.
O is mondta, hogy egyaltalan nem ritka, ne lepodjek meg... Sok lany igy lakik alberletben, hogy 1-2 hetente a tulajjal lefekszenek, es kesz.
Mas pasik meg etterembe viszik, meg vasarolni mennek pentekenkent, cserebe este ott alszik.
Igen, töbször is.
Pl. Volt olyan, hogy a fiú megjavította a laptopom, és, azért.
Vagy olyan is, amikor autó szerelésért.
2-3* beadandókért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!