Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt olyan, hogy valamiért puncival fizettetek?

Figyelt kérdés
Ha igen leírnátok hogy mi volt az, és megbántátok -e vagy nem.

#természetben fizetés #puncival fizetés
2021. nov. 26. 19:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

igen

nem tett feljelentést a szomszéd amiért lezúztam a kocsimmal a kocsijának a tükrét.

2021. nov. 26. 19:37
 2/25 anonim ***** válasza:
65%
Hozom a popcornt, asszem hosszú lesz a lista.
2021. nov. 26. 19:37
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Egyetemi éveim alatt volt egy csaj évfolyamtársam aki nagyon élvezte a nagyvárosi pörgést meg mindent de a kolihoz nem füllöt a foga... Kiköltözött albérletbe és vagy ő ajánlotta fel vagy eleve olyan albit keresett ahol lehetett ilyet, és megbeszélték hogy heti 1 szexért "ingyen lakik ott és csak a rezsit kell fizetnie...
2021. nov. 26. 19:43
 4/25 anonim ***** válasza:
57%
Persze, gyakorlatilag minden héten van vmi, amiért puncival fizetek. Készpénzem, bankkártyám nincs is.
2021. nov. 26. 19:44
 5/25 anonim ***** válasza:
77%

Én így tanulok most egyetemen.barátnőimmel beszélgettem, hogy nekik miből van pénz, mikor nem is dolgoznak suli mellett.Mondták hogy vannak pasik, akik fizetnek nekik mindent.

Én is kipróbáltam.elején kicsit nehezen ment, mert nem csináltam ilyet.

De azóta voltam már többször külföldi nyaraláson is, rendszeren kapok új ruhákat, táskákat, cipőket.Egyik szeretőm egy csodálatos 3 hetes karibi körutazásra is elvitt nyáron.

2021. nov. 26. 19:45
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
Igen, eleg sokszor
2021. nov. 26. 19:57
 7/25 anonim ***** válasza:
37%

5-ös!

RÜFKE vagy !

2021. nov. 26. 20:02
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

#3, #5 ugyan ez volt egyik evfolyamtarsammal.

O is mondta, hogy egyaltalan nem ritka, ne lepodjek meg... Sok lany igy lakik alberletben, hogy 1-2 hetente a tulajjal lefekszenek, es kesz.

Mas pasik meg etterembe viszik, meg vasarolni mennek pentekenkent, cserebe este ott alszik.

2021. nov. 26. 20:11
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

Igen, töbször is.

Pl. Volt olyan, hogy a fiú megjavította a laptopom, és, azért.

Vagy olyan is, amikor autó szerelésért.

2-3* beadandókért.

2021. nov. 26. 20:21
 10/25 anonim ***** válasza:
71%
Dont mind me, csak hagyok egy kommentet, hogy kapjak értesítést a többi válaszról
2021. nov. 26. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!