Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányok szexben mit szeretnek a legjobban a felsoroltak közül?
Figyelt kérdés
Aki gondolja le is írhatja saját sorrendjét számokkal.🙃
27/f
2021. nov. 26. 17:55
11/39 anonim válasza:
Ilyen sorrendben ahogy leírtad a legjobb. 25L
12/39 anonim válasza:
1. Nyalás
2. Francia
3. Szex
4. Anál
13/39 anonim válasza:
De mi a különbség a francia és a nyalas között??
14/39 anonim válasza:
13: gyanítom a szopást érti alatta, teljesen tévesen.
15/39 anonim válasza:
1. Jézus
2. Anál
17, L (katolikus)
16/39 anonim válasza:
Én popsiba, punciba és szájba is nagyon szeretem. Szerintem az a legjobb, ha orállal kezdünk, puncival folytatjuk és végül a fenekemmel felyezzük be és abba élvez bele. Nekem így a tökéletes.
17/39 anonim válasza:
Örülök, hogy a szóhasználat másnak se tetszik. A másikat sem szeretem, a b betűset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!