Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy egyes férfiak az idősebb nőkhöz vonzódnak, mikor a fiatal lányoknak a legszebb, legfeszesebb a bőre?
Mert egyrészt nem minden 20 éves lány feszes, sőt, sokaknak rosszabb, mint egy fullos 45 éves nő teste (amúgy tudom miről beszélsz, vannak nagyon szép, ápolt huszonéves lányok, akiknek önmagában végigsimogatni a testét egy hatalmas élmény, mert puha, finom, bársonyos testük van).
Nekem 36 éves volt a legidősebb nőm eddig (én 24 voltam akkor), de az olyan odaadással, tűzzel, meg hevesen szexelt, hogy az mindent überelt. Pedig a teste olyan volt, mint egy 36 évesnek, nem kirívóan fiatalos. De mégis brutál izgató volt.
én voltam olyan 36 éves nővel akinek szerintem olyan bőre volt ami sok fiatalnak a legjobb krémektől, táplálkozástól mindentől sem lenne
persze a fiatal lányok bőre is szép, de nem feltétlen lesz minden idősebb nő bőre csúnya, vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!