Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy a fiatal/középkorú Monicca Bellucci volt a valaha élt legszebb no?
Nem provokálasnak szánom a kérdést, csak sokan gondoljak így, szerintem is nagyon szép no, főleg fiatalabban volt az, az arcvonasai gyakorlatilag tökéletesek.Csak számomra már kicsit annyira tökéletes volt/van az arca, mindene, hogy picit at hajlik az unalmasba.Nektek mi a véleményetek?Tenyleg istennő?
Neked biztos.
Szerintem egyáltalán nem szép.
Szerintem meg igenis kivételesen szép volt, attól függetlenül hogy voltak/vannak ugyanolyan szép, de még szebb nők is, ezt nem lehet elvitatni…
Szerintem ha objektíven próbáljuk a szépséget definiálni, akkor ez még inkább igaz, hogy egy kifejezetten szép nő volt 91-ben.
Vagyis azt nyugodtan lehet mondani, hogy a szépség szubjektív és nekem nem tetszik…
Nem az én ízlésem, stb.
De közben valamennyire mindenképpen el kell ismerni, hogy amúgy igenis egy szép ember.
Azért rajonganak érte ennyire mert nagyon híres és az emberek szeretnek menni a tömeg után és mindig nagyon nőies szerepeket játszik.
Valóban jó az arcformaja, a szája az orra megfelel a papírformának de egyben mégsem egy kiemelkedő arc…. A szemei számomra unalmasak, pedig az a legfontosabb az arcon.
Abszolút nincs benne a világ legszebb női között bármennyire is megy egymás után a birkanyáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!