Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha a férfi mocskosan beszél veletek szex közben (dirty talk ) ?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon lehet vele húzni az agyatokat? (Gondolom én sokkal jobb mint egy csendes szerető )
Ha igen, írjátok légyszíves pár példát mi indított be benneteket a legjobban az ágyban. ( Milyen mondatok és felvezetések )
2021. nov. 26. 09:12
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
28 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Hmmm a többség mégse, meglepő....
2021. nov. 26. 09:22
2/7 anonim válasza:
Pl szop*j@l te k**urv@, vagy hogy rib@***ncom
3/7 anonim válasza:
Nekem bejön az ilyesfajta mocskos beszéd..de nem írom le inkàbb.
4/7 anonim válasza:
Megfelelő helyen, megfelelő időben, a megfelelő FÉRFITŐL izgalmas tud lenni. Aki előre úgy beszél mint egy kocsis az meg szimpla bunkó.
5/7 anonim válasza:
Igen, nagyon
Pl. amit 2-es írt, vagy még durvább
6/7 anonim válasza:
Ill. akinek bejön annak miért jön be?
Nekem valami olyan hipotézisem van erre, hogy aki szép nő és folyton csak bókokat kap meg szép udvarlást annak az már nem lépi át az ingerküszöbét és inkább ebbe az irányba orientálódik mert ez legalább valami újdonság számára.
7/7 anonim válasza:
Igen. Nekem nagyon izgató tud lenni. Én alapból szeretem ha egy pasi csúnyán beszél. Én is nő létemre csúnyán beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!