Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek mit jelent hogy durván szeretitek a szexet?
Figyelt kérdés
#szex #Kemény férfi
2021. szept. 17. 16:13
1/9 anonim válasza:
Kétnapos mosatlan puncival ráülök az arcára, ha nem nyal elég jól, felpofozom.Tökönrúgom utána, kikötöm, majd megszadizgatom úgy hogy be van kötve a szeme.
24N
2/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy lehet erre a kommentre sok perverz kiverte...
3/9 anonim válasza:
#1, ez kib_szott gusztustalan. Mi vagy te, állat?
4/9 A kérdező kommentje:
2. Ez ahhoz nagyon kevés.
Akit ilyesmi érdekel az végtelen mennyiségben talál a neten ilyen tartalmat.
2021. szept. 17. 16:26
6/9 anonim válasza:
Nem bdsm, nem alázás, nem kényszerítés, nem büntetés, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak kitartóan, hosszan, ritmusosan, változatos, keményen megdug. Hogy utána csak remegni tudok.
7/9 anonim válasza:
Fehér váladékos volt kicsit a nunim, diszkóban már kicsit voltam,srác is részeg volt, parkolóban nyelvvel kényeztetett.
Akkor láttam hogy nagyon váladékozik, de őt nem érdekelte, azt mondta mostanában nem szexelt.Tiszta fehér volt körbe a szája.
36N
8/9 anonim válasza:
Nekem azt hogy irányít, pl.szopásnál megdugja a szám, vagy kutya pózban úgy nem finomkodva lerendez.
9/9 anonim válasza:
Leszorit, gyorsan mozog, megfogja a nyakam, húzza a hajam, csapkod, harapgal, erősebben csókol, csúnyán durván beszél, magyarán dominál feltettem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!