Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet a fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet a fiúkat megtartani?

Figyelt kérdés
Én a felső 5%-ba tartozom külső alapján...de a hímek gyorsan lekopnak mellőlem. Miért van ez?

2021. nov. 25. 21:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Ne nem értem a kérdést sem.

Milyen 5%-ról beszélsz?

Fiú vagy lány vagy egyáltalán te nyomorék állat!

Hogy lehet ilyen hülyén fogalmazni te agyhalott madár!

2021. nov. 25. 21:32
 12/26 anonim ***** válasza:
67%
Akkor én kérdezek valamit kérdező: Én mint pasi bejövök neked?
2021. nov. 25. 21:38
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

Mert aki megkaoja a felső 5%-ot, az megkapja az összes ebbe a kategóriaba tartozót.

Miért ragadna le nálad bárki, ha te is csak ilyen felszínes módon tudsz erről az egészről gondolkodni?

2021. nov. 25. 21:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki nyugodjon le a pibe! Csak egyetlen alfaj beszéli ezt a nyelvet. Ismertető jegyeik könnyen leleplezik őket. Szókincsük a következőkre korlátozódik: felső x %, húspiac, femináci, férfi többlet, jár, nem jár, kiutal, ingyen punci, szexrobot, állkapocs és szem, chad.... naa valaki tudja már a választ?
2021. nov. 25. 21:48
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
incel?
2021. nov. 25. 21:50
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Mert a külső nem minden! Ideig-óráig elég, de utána már a belső is számít! f.
2021. nov. 25. 21:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán felszínes vagy, vagy simán csak beképzelt. Nem tiszteled a másik embert. Kitudja, sok oka lehet
2021. nov. 25. 21:53
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Kamu, vagy nem kamu általános igazság, hogy a jó nőket, meg a nem jó nőket sokan meg akarják dugni - csak a jó nőket többen 😂 Ettől ha nem olyan a személyisége egy normál kapcsolathoz a jó s.gg meg a csini pofi még édeskevés. A biodíszlet tartóknak elég a csinos de tök fű, avagy az önsanyargatóknak a jó de egy hárpia típus.
2021. nov. 25. 21:55
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
Mond azt neki hogy tablettát szedsz aztán ha megjön a baba akkor már nem tud lelépni.
2021. nov. 25. 21:57
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
20 éves kor körül, alatt, szerintem senki ne számítson tartos kapcsolatra. Ebben a korban nem akarnak az emberek társkapcsolatot, leginkább csak szexelni, bulizni, megmutatni hogy van barátjuk barátnőjük. Szóval inkább csak játszazadoznak. Eltelik pár honap jön valaki akinek jobb kocsija van, vagy 1 centivel nagyobb melle, és már váltanak is.
2021. nov. 25. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!