Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanátok szexre egy ilyen pasit?
Akinek több szexkapcsolata van, mint utólag kiderült, de jó az ágyban
Amúgy elegge beszamíthatatlan, es szereti magat sajnaltatni, hogy milyen egyedul van, ami nem igaz.
Minden nöje szexre hasznalja, es nem kell nekik semmi másra. Röhögik öt is es az új baratnöt is, akit sza..á csal veluk
Ez olyan mintha azt kérdeznéd ha beletenném a kezem a tűzbe akkor benne tartanám-e.
Azért nem tudok rá válaszolni mert a tűzbe sem tenném bele a kezem.
Elve nem is feküdnék le ilyen pasival. Nem, nem az a gond, ha van mellettem is partnere, hanem hogy valami áldozatszerepben mutatkozik. Sajnáltatja magát? Nekem férfi kell, nem ilyen. Legyen magabiztos és ne azért legyen több partnere, mert mindneki röhög rajta és csak dugásra jó semmi másra, hanem azért legyenek partnerei, mert vonzó férfi, aki sikeres a nők körében.
Az meg hiheteteln szánalmas, ha valaki úgy sajnáltatja magát, játsza a szegény kis magányos pasit, hogy közben tudom, hogy rohadtul nem ez a valóság. Az ilyen csak egy vicc, nem férfi. Bocsi🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!