Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon fiatalon terhesek lennétek megtartanátok?
Igen. Nem vagyok gyilkos. Legfeljebb szúlés után örökbe adnàm. Sok pàr vàr pici gyerekre.
A szúlésnek sokkal kisebb a kockàzata mint egy abortusznak.
Hány éves az a nagyon fiatal?
16 évesen szerintem segítséggel már fel tudod nevelni. Ha 16 évesen teherbe estem volna akkor megtartottam volna. Remélhetőleg tanulsz az esetből ha az vagy.
16 alatt semmiképpen ne! Legalábbis én nem tanácsolom.
Miért van lepontozva az összes igen? Szerintem jobban kifejtett válaszok voltak, mint a szimpla nem. De az tagadhatatlan tény, hogy az abortusz gyilkosság, az más, hogy ez a társadalom nagy része által elfogadott. Tök érthetetlen számomra, hogy az emebrek milyen primitívnek tartják, hogy évezredekkel ezelőtt gyerekáldozatokat mutattak be különböző szertartásokon. De tulajdonképpen ugyan azt csinálják, csak most másra van fogva, nem istenekre, hanem arra, hogy az nem is élet. Eleve a magyar alaptörvényben is már a fogantatástól számít életnek, nem is értem miért van engedélyezve az abortusz (jó tudom, volt az betiltva is és csak az árvaházak lettek tele, szóval ez sem megoldás). Szerintem egyszerűbb lenne szimplán nem teherbeesni 🤷♂️ de az emberek nagy része olyan felelőtlen és ostoba, hogy hiába. (Természetesen ide nem értve az erőszakból való terhességet, ami egy más téma)
Nyugodtan lepontozhattok, de azzal nem értek el semmit. Csak szimplán azt mutatjátok, hogy a saját élvezeteiteket követitek és nem érdekel titeket másse, csak, hogy nektek jó legen, mert egy csecsemő az teher. Gondolkoztatok volna az előtt, mielőtt a suliwcbe jártatok szeretkezni. Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!