Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után állt helyre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után állt helyre, ill. történt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés

Hosszú (többéves) kapcsolaton vagyok túl és érzem magamon, hogy a lelki válság miatt nagyon sokat esett a libidóm és erekcióm is nagyon nehezen van...Konkrétan még ha maszturbálni akarok, akkor is stresszelek a lelki dolgokon, ill. az jár a fejemben, hogy: "áhh, nem megy, nem megy..." Szervi problémát kizárnám, mivel a kapcsolat vége felé még volt aktus a barátnőmmel és normálisan működött minden.

Viszont most folyamatosan idegeskedek, stresszelek mindenen a kialakult érzelmi helyzet miatt és érzem, hogy nem tudok felizgulni olyan dolgokra sem, amikre eddig megtörtént 1-2 perc után.

Előfordult mással is már ilyen, hogy ennyire kihatott a szexuális életére az érzelmi világa, ill. ha igen, ez mennyi idő után állt nála helyre, lehet-e valamivel javítani a helyzeten?

Köszi előre is a válaszokat.

2021. nov. 25. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, pihentesd a témát par hétig, utána menj el szexmasszázsra, ott csak kézi / francia van, de előtte sokáig (ha jó helyre mész, kb 40 perc) cirógat a csajszi, minden mindegy alapon. Az talán segíthet.
2021. nov. 25. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Időben meg addig tart, míg el nem engeded az exet.
2021. nov. 25. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így van, egy komoly megpróbáltatás, lelki válság, szakítás vagy bármi más miatt is kialakulhat ilyen jellegű probléma. Ha pontos akarok lenni, akkor nem is közvetlen ezek miatt, hanem inkább az utána kialakult stressz, depresszió miatt. (A stressz talán a jobbik eset, a depresszió már a stressz következő szintje) A kapcsolaton meg sajnos nem biztos, hogy túl vagy, (olyan értelemben igen, hogy túl vagy, elmúlt, nincs többé, ezt realizáltad igen), mert stresszes vagy még miatta ezek szerint és a problémáid is ezekre vezethetők vissza. Plusz még azon is aggódsz, hogy nincs erekciód, ez még egy stresszfaktor. Szerintem kérd szakember segítségét mindenképpen, nem ciki hidd el. Sok sikert!
2021. nov. 25. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2021. nov. 25. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én két évig voltam így. Nagyon sok időbe telt míg kievickéltem érzelmileg a volt kapcsolatomból. De sikerült nagy nehezen. Sok idő míg az érzelmek alább hagynak, teljesen magányos egy folyamat, mert míg mondják lépj túl, tedd túl magad, felejtsd el, tudat alatt csak gyűlik és gyűlik a sok sz$r.
2021. nov. 25. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:

persze, van ilyen

nincs meghatározott idő, amikor lelkileg tovább léptél, javulni fog

2021. nov. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!