Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret velem lefeküdni a barátom. Esetleg valakivel történt már hasonló?
kapcsolatom elején nekünk is gondjaink voltak az ágyban, olyan érzésem volt mintha nem akarna engem a párom, az első alkalom sem túl hamar történt meg, pedig már mindkettőnknek volt komoly kapcsolata, nem lett volna új dolog az intimitást, hozzá kell tenni, hogy mikor összejöttünk elég kemény időszak volt, sok stresszel, a balesetem és még sorolhatnám, de rákérdeztem, megbeszéltük, elmondta, hogy mi a szitu vele, láthatóan őt is zavarta a dolog és azóta is boldogság van és fantasztikus a szex
figyelj és támogasd a párodra, nem azon múlik, hogy mikor borotválkoztál, lehet, hogy csak valami mélyen nagyon nyomja és nem tudja, meri elmondani, beszéljetek nyugodt, biztonságos környezetben és minden rendben lesz :D
Kérlek mondd, hogy ez egy troll kérdés...
A pasid önző az ágyban. Nincs sexuális kultúrája, és önfegyelme sem ( ha lenne, akkor nem durranna el hamar,hanem figyelne. De ha már eldurran, akkor kinyalhatna rendesen)
Szereted? Szerinted ő szeret? Ha csak egyszer is lenne részed olyan együttlétben, ami a kölcsönösségen alapszik, akkor lehet mást éreznél a pasid iránt, vagy rájönnél mit érzel valójában.
Az a gond, hogy úgy néz ki a dolog, hogy bár minden jó, de szexuálisan abszolút nem passzoltok össze.
Ez nagy kár, ha egyébként minden ok, de ez van, ezt be kell látni.
Neked kell el dönteni, hogy tud e így folytatni vagy nem.
Én személy szerint, nem hiszem, hogy tudnék együtt lenni olyan csajjal akinek ennyivel kisebb a libidója.
De mondom, minden csak rajtad múlik,mert neii nyilván így jó ahogy van.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!