Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, orálnál szeretitek, ha a srác fogja a hajatokat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 23:53
11/24 anonim válasza:
A párommal, ha szeretem, ha már megvan a bizalom, persze, még izgi is. Ahogy kb bármit, amivel csak örömet okozhatok neki, mert szeretem. De kezdődő, vagy futó kapcsolatban, ahol nincs meg a mély bizalom, kötődés, ott nem.
12/24 anonim válasza:
Szintén mint a # 10-es válaszoló.
13/24 anonim válasza:
NEM!!
utalom ha egy pasas iratnyitgatni akar szopika kozben!!
azt egyyedul en iranyitoM aki szopik!!!!!!
a hajamat ne fogdossa!
40N
15/24 anonim válasza:
Mennyi mocskos rbnc van itt a gyakorin, és ez teljesen pozitív vélemény tőlem! :)) Amúgy, mi az a SUB? A Google nem a barátom.
A 40N-t meg kipróbálnám. :D
16/24 anonim válasza:
15
ne almodozz ha ebren vagy!!!
a 40N
17/24 anonim válasza:
Nyugi, 40N! Csak vicceltem. Van egy 41N-em, aki biztos jobb, mint te.
De még most sem tudom mi az a SUB!
18/24 anonim válasza:
17:
Haha mi az, az asszony megtalalta a válaszodat?😂
19/24 anonim válasza:
A barátnőm szeretne egy harmadikat behozni szexhez, egy lányt. A válaszomat meg még nem mutattam meg neki.
20/24 anonim válasza:
17-eske
-"aki bizos jobb lmint te...."
ebbe ne legyel te olyan biztos kisfiam!!
en tobb mint 20 eve vagyok cumizosk@rva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!