Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, orálnál szeretitek, ha a srác fogja a hajatokat?
Ah de még mennyire. Sőt, ne csak fogja, markolja rendesen és húzza rá a fejem a farkára. Hátrafele is húzhatja a hajam, hogy a fejem felfelé nézzen. Ilyenkor a legszexibb, ha lemosolyog rám, esetleg a nyálát szépen lecsorgatja vagy a farkára vagy a számba. Majd szépen újra a farkára húzza a fejem..😇
Hm bocsi ha elkalandoztam. Visszatérve: én sub vagyok, de ahogy hallottam sok nőnek nem tetszik, ha szopás közben megfogják a haját/fejét, mert szeretik maguk csinálni saját kis tempóban stb és feszélyezi őket, ha a pasi keze ott van. Szóval minden nő más, majd a partnered ízlése fog számítani:)
Lájkvadász céda!😒
(Amúgy ahogy írod!!)
Amúgy ez a dolog tök érdekes, mert pl egyik exem nagyon bevállalós sub volt, megdughattam a száját, szerette a kötözést stb, de azt sosem engedte hogy ráhúzzam a fejét. Jelenlegi barátnőm pedig igencsak prűd hozzá képest, nem is igazán olyan szexmániás mint én, de azt meg megengedi hogy irányítsam, lefogjam a fejét.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!