Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha összefuttok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha összefuttok egy lánnyal, csak akkor parfümöztök ha akartok tőle vmit?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nem vagytok izzadtak, otthonról tisztán jöttök és nem több, mint fél órára futtok össze, és utána rögtön mentek haza.

Sima lány barátnál is beillatozzátok magatokat?

Bocsi a kérdésért!

2021. nov. 24. 11:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

#13 ne a parfümből akarj már messzemenő következtetéseket levonni, hanem a kommunikációból, a non-verbális jelekből, ahogy rád néz, amiről beszéltek.

Az világos hogy te akarsz a pasitól valamit. Ha azt akarod hogy a pasi is akarjon, akkor előveszed a legszebb mosolyod, csillogó szemeid és nyitottan, mosolygósan kommunikálsz vele, "jelzéseket" küldesz hogy biz' neked bejönne a pasi és a labda onnantól az ő térfelén pattog.

2021. nov. 24. 12:20
 22/35 anonim ***** válasza:
Én azt mondom menj rá, te vadmacska! Grrr
2021. nov. 24. 12:24
 23/35 anonim ***** válasza:
Ha kiteszem a házból a lábam befújom magam, akkor is ha ez hihetetlen, ha meg nem találkoztál ilyen emberekkel akkor lehet a környékkel van baj ahol élsz, de én szeretek mindenhol olyan illattal megjelenni ami hozzám illik mondjuk veled ellentétben
2021. nov. 24. 12:26
 24/35 A kérdező kommentje:
22. Dehogy! A családból (nem vér szerinti) van egy srác aki szerintem rámkattant. De jó lenne ha mégse.
2021. nov. 24. 12:29
 25/35 anonim ***** válasza:
Aki parfümözik az midig fúj magára, a férjem is ilyen. Ha az anyóshoz ugrunk fel akkor is fúj magára.
2021. nov. 24. 12:34
 26/35 anonim ***** válasza:
Szóval ne reménykedj csak ebben.
2021. nov. 24. 12:34
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Én kihasználnám a helyzetet. Adj neki "esélyt", vetess vele dolgokat, hívasd meg magad ide-oda és a végén mondd, hogy nincs meg sajnos a kémia.
2021. nov. 24. 12:35
 28/35 A kérdező kommentje:

27.😄

Nem köszi, uncsi.

2021. nov. 24. 12:36
 29/35 anonim ***** válasza:

kérdező, én mindig amikor elmegyek itthonról beparfümözöm magamat

akár boltba megyek le, vagy a nagyszüleimet látogatom meg, de még akkor is fújok magamra ha a haverjaimmal találkozok, ha pedig csajjal van randi vagy egy szimpla találka akkor meg pláne

nekem személy szerint kényelem érzeted ad az, ha tudom, hogy otthon elindulás előtt jól befújtam magam, szeretem amikor megdícsérnek, hogy milyen jó illatom van és jobb is úgy egy társaságban lenni emberekkel, hogy tudod magadról, hogy nincsen dögszagod

szerintem abban semmi rossz és beteges dolog nincsen, ha valaki egy nap többször is befújja magát

volt rá példa, hogy elfelejtettem magam befújni és szorongtam miatta, de megnyugtattak, hogy a természetes illatom is nagyon jó, de hát ahogy írtam nekem beparfümözve van komfortérzetem az emberek között

néha a lakásba is fújok kicsit, hogy a függöny meg a kinti cuccok is vegyék át a parfümöm illatát, mert ha bárki megakar látogatni, akkor egy jó illatú lakásba jöjjön fel és ne egy pöcegödörbe

üdv: 21/F

2021. nov. 24. 12:39
 30/35 anonim ***** válasza:

Persze, hogy uncsi. Azért nem kell. De nem az a lényeg benne, hogy kell-e vagy sem.

A legtöbb uncsi, dagadt, gusztustalan. De ez nem változtat azon a tényen, hogy sok pénzt hajlandóak rád költeni a figyelmedért és egy-két mosolyért cserébe. Hihetetlen mennyire reménytelenek tudnak lenni.

2021. nov. 24. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!