Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha összefuttok egy lánnyal, csak akkor parfümöztök ha akartok tőle vmit?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem vagytok izzadtak, otthonról tisztán jöttök és nem több, mint fél órára futtok össze, és utána rögtön mentek haza.
Sima lány barátnál is beillatozzátok magatokat?
Bocsi a kérdésért!
2021. nov. 24. 11:13
2/35 anonim válasza:
Mindig van rajtam parfűm, szeretem ha olyan illatom van, amilyet én szeretnék (nem azért mert büdös vagy izzadt vagyok)
3/35 kisördög1 válasza:
Egy ápolt pasin akkor is van illat ha épp nem randira készül.
4/35 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem ha kiszaladtok a sarki kisboltba is parfümöztök? Kétlem.
2021. nov. 24. 11:33
5/35 anonim válasza:
"4/4 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem ha kiszaladtok a sarki kisboltba is parfümöztök? Kétlem."
ÉN igen. A bolt kiváló vadászterület!!! Sok vásárolgató, unatkozó anyuci van ott. >:)
6/35 anonim válasza:
Van amikor. Pár hete vasárnap ugrottam le dohányboltba, de mivel a fejem szana-szét állt ezért megmosakodtam, megigazítottam a hajamat, felöltöztem és mivel a parfüm is kéznél van a dolgaim mellett ezért azt is nyomtam, valószínűleg csak megszokásból. De ha így belegondol az ember akkor nem, kisboltba nem nyomnék.
7/35 A kérdező kommentje:
Alváshoz nem akartok esetleg? Szerintem abnormális amit csináltok.
2021. nov. 24. 11:37
9/35 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha megsértettelek, csak véleményeket osztunk.
2021. nov. 24. 11:41
10/35 anonim válasza:
Igényesség kérdése, hogy reggel lefürdök, borotválkozom, dezodor, egy csipetnyi parfüm és tiszta ruhát veszek fel. Akkor is ha nem randira készülök, hanem csak "otthonról el" dolgozni, vagy akárhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!