Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak, hogy bizonyos pózokban nem érzek semmit?
Misszionáriusban, illetve abból oldalra fordulva (egymással szemben) szinte semmit nem érzek, akár gyorsan csinálja, akár lassan.
Eddig nem gondoltam, hogy ez probléma lenne, mert attól még szeretem megölelni közben, meg megcsókolni, meg jó érzés, hogy ilyen közel van. Csak tegnap utána mondta, hogy a légzésemből úgy vette észre, hogy eléggé élveztem. Pedig én soha nem szoktam megjátszani semmit, én tényleg csak levegőt vettem, semmi több, csak félreértette, és most úgy érzem, mintha hazudnék neki.
Nem merem elmondani neki, mert amilyen érzékeny, tuti magára venné és azt hinné, hogy az ő hibája. Így is kicsinek tartja a farkát, pedig tényleg nem az, más pózokban érzem rendesen és élvezem is, szóval nem vele van a gond.
Inkább mondd azt hogy nem a kedvenced, ha ő szereti akkor jó. De ha rajtad múlik inkább mást választasz.
Én akkor nem éreztem semmit amikor fordítva lovagoltam meg. De csak annyit mondtam, hogy annyira nem jött be és kész. Más pózokat választunk
Nálatok a szex, az egy közös, kölcsönös valami, vagy ő csinál rajtad ezt-azt, te pedig relaxálsz addig? Inkább legyen az első!
Ha nem érzed, odanyúlsz és beállítod a farkát olyan szögbe, amit érzel, misszionáriusban akár végig kontrollálhatod, nem túl kényelmetlen.
Másik tipp: kiveszed a farkát párszor és odanyomod a csiklódhoz.
Harmadik tipp: simogatod a csiklód közben és arra izgatod magad, hogy ő élvezkedik rajtad.
Negyedik tipp: ezek kombinációja.
#3: Persze, én simán benne vagyok ebben, meg azt tényleg szeretem benne, hogy közben meg tudom ölelni és megcsókolni. Csak most rosszl érzem magam, amiért "eltitkolom" előle, hogy amúgy nem olyan szempontból és nem úgy élvezem, ahogyan azt ő hiszi.
#4: Na igen, én is ezt szeretném elkerülni. 😅
#5: Ezek amúgy biztosan jó tanácsok... csak nem nekem. Én speciális eset vagyok, ilyeneket nem tudok és nem merek. Ne essetek nekem, nem szeretném részletezni, egy régebbi trauma az oka.
"Így is kicsinek tartja a farkát, pedig tényleg nem az"
Ez relatív!
Mert mihez képest..? A Te hüvelyedhez képest biztosan nem nagy. Sőt, inkább az elégtelenhez van közelebb, mint a túl nagyhoz. Erről nyilván sem te, sem ő nem tehet.
Arról viszont tehetsz, hogy nem mondod meg neki nyíltan:
"Drágám, szemből nekem nem olyan élvezetes , kevés az inger. Igy nem fogok tudni hüvelyi orgazmust átélni, esély sincs rá."
De ezt NE SZEX közben mondd neki, mert 1 évig nem fog utána felállni szegény pasinak.
F30
Nekem viszonylag nagy a farkam, de simán meg tudom csinálni, hogy tövig nyomás mellett a barátnőm semmit ne élvezzen belőle és azt is, hogy 3-4 centi berakása mellett is élvezze.
Kreativitás, ész, rávezetés a kulcsa mindennek. Nincs olyan, hogy nagy a farka valakinek és attól mindenki alélva élvez és olyan sincs, hogy kicsi és az sehogy se lehet jó.
A nők nagy része amúgy a kutyát szereti, nem véletlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!