Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak, hogy bizonyos pózokban nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

Misszionáriusban, illetve abból oldalra fordulva (egymással szemben) szinte semmit nem érzek, akár gyorsan csinálja, akár lassan.

Eddig nem gondoltam, hogy ez probléma lenne, mert attól még szeretem megölelni közben, meg megcsókolni, meg jó érzés, hogy ilyen közel van. Csak tegnap utána mondta, hogy a légzésemből úgy vette észre, hogy eléggé élveztem. Pedig én soha nem szoktam megjátszani semmit, én tényleg csak levegőt vettem, semmi több, csak félreértette, és most úgy érzem, mintha hazudnék neki.

Nem merem elmondani neki, mert amilyen érzékeny, tuti magára venné és azt hinné, hogy az ő hibája. Így is kicsinek tartja a farkát, pedig tényleg nem az, más pózokban érzem rendesen és élvezem is, szóval nem vele van a gond.

2021. nov. 23. 18:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#7: Nem, nem kicsi, és nem kell nekem se nagyobb, se kisebb, nekem ő kell, úgy, ahogy van.

#8: Nem hiszem el, hogy idegeneknek kell a neten bizonygatnom, hogy nem kicsi a párom farka... De márpedig tényleg nem az, szerintem az átlagtól kicsivel nagyobb, vastagságra átlagos. Mellesleg amúgysincsen orgazmusom. Hüvelyi pláne nem, de még csikló sem. És mielőtt nekem esnétek, ez abszolút nem az ő hibája, hanem az enyém és a traumámé.

2021. nov. 23. 22:05
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Igyál bort szex előtt. Ez kb. az utolsó értelmes tanács, amit tudok adni a traumád szakember általi kezelésén kívül.
2021. nov. 23. 22:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Járok szakember(ek)hez.
2021. nov. 23. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

" Nem hiszem el, hogy idegeneknek kell a neten bizonygatnom, hogy nem kicsi a párom farka... "

Nem? De akkor miért kéne nekem bizonygatnom, az általad idegeneknek kiírt kérdés alatt, hogy hogyan mondd el normálisan a párodnak, hogy sokszor semmit sem érzel? :D

2021. nov. 23. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

Látom kérdező, nem tudtál a sorok között olvasni. Semmi baj, akkor leírom kicsit konkrétabban: Nagy a mókusod ott belül. Legalábbis a pasid péniszéhez képest. Ha ez nem így van, akkor valami külső-belső berendezés nálad nem olyan, mint szokott lenni a nőknél (ezt erősíti az is, hogy csiklói orgazmusod sincs, bár ez is lehet a külső körülmény oka -rosszul nyalnak- vagy pszichológiai eredetű funkciózavar).

A lényeg, ismétlem: Ne azt mondd, hogy SEMMIT nem érzel, hanem azt, hogy neked az úgy nem elég jó. Ez az én véleményem. Tanácsot kértél, megkaptad. Ha rosszul esik amit mondok, akkor az a te felelősséged. Igyekeztem kultúrált lenni ;-)

F30

2021. nov. 23. 22:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy rosszul esne, hanem nem igaz. Legalábbis az a része nem igaz, hogy tág lennék. Amikor berakja, akkor eleinte mindig szokott fájni, illetve sokszor még egy ujjal is fáj. És az összes többi pózban érzem normálisan, csak misszionáriusban nem. Szóval nem vagyok tág. Én is arra tippelek, hogy belülről nem olyan, mint kellene lennie. De nem az volt a kérdés, hogy miért nem érzem, se nem az, hogy miért nincs orgazmusom, hanem az, hogy hogyan mondjam el neki azt, hogy úgy nem érzem. De látom, hogy arra is válaszoltál, köszönöm.
2021. nov. 23. 23:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Van itt még valaki?
2022. dec. 7. 21:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Én itt vagyok. xd
2022. dec. 7. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!