Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg lehetséges, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg lehetséges, hogy egy lány konkrétan arra izgul, hogy felakasztják?

Figyelt kérdés
Röviden tömören egy évfolyamtársamról lenne szó, elég fura csajnak tartják, de valamiért elkezdtem vele beszélgetni majd randizni, eleinte én is furcsának tartottam de aztán megismertem és amúgy nagyon aranyos, mikor eljutottunk oda, hogy konkrétan összejöttünk elmondta, hogy most komoly döntés elé állít emgem, hogy ő erősen szubmisszív, több pasinak a szolgája, és a bdsm izgatja, hát nyilván mondtam neki, hogy legyünk akkor inkább barátok, de emellett teljesen megértő voltam. Megkérdeztem kívámcsiságból, hogy akkor mégis mi izgatja legjobban ezen a téren, aztán mondta, hogy az akasztás. Tényleg meglepődtem, de elmondta, hogy ezt ők úgy csinálják, hogy összebilincselik a kezét és a lábat majd szép lassan felhúzzák a nyakánál fogva, érdekesek voltak igazából a sztorijai. De az lenne a kérdésem, hogy más is találkozott már ikyennel vagy ez mégis miért izgat valakit, vagy ehh nem igazán értem az egészet.
2021. nov. 23. 00:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én ezt úgy hívom hogy "természetes szelekció"
2021. nov. 23. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Ennél sokkal durvább vágyak is vannak, van aki arra izgul hogy befűszerezzék és megsüssék. Ezek már tényleg a BDSM-nek a legextrémebb ágai. A BDSM szerencsére többnyire nem ennyire durva, bár vannak benne kemény dolgok, de ennél jóval biztonságosabb. Abból sem kell mindenkinek mindent csinálnia, csak amit szeretne (meg amihez ért).
2021. nov. 23. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Kérlek, hozd össze velem.
2021. dec. 16. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!