Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg lehetséges, hogy egy lány konkrétan arra izgul, hogy felakasztják?
értelem szerűen az attól függ hogy mennyire jó csaj.
mert akibe én botlottam hasonlóba az egy dugást megért, de ennyi, mert nem volt éppen normális nőm, meg vírus meg zárlat volt, meg még szilveszter este is.
ezért együtt töltöttük a szilvesztert, aminek a felénél már azt kívántam, hogy bárcsak lelépne a pi csába, mert kajak hülye és ennyi.
utána nem érdekelt tovább a nyomora meg a fura dolgai.
szóval szerintem az ilyesmi akkor működik ha az alanyhoz kimondottan vonzódsz testileg.
mert ha semleges, vagy kimondottan ellenszenves de dugni meg kell, akkor az egész dolog egy visszataszító fura sza r lesz.
tehát fontos, hogy milyen az alany és nem csak a szépsége, külseje, hanem a személyisége is.
Jézusom ez rohadt veszélyes dolog. Azon csodálkozom, hogy erre hogy az istenbe vannak partnerei.. Oké hogy dom meg minden, de ki a lófsz akaszt fel valakit? Ezt már én sehogy se dominálásnak látom, hanem már valami halál/gyilkos fétisnek. Sub vagyok, én is élvezem a fojtogatást, de ez már egy teljesen más kategória. Konkrétan bele is halhat, hát hogy akasztasz fel valakit úgy, hogy ne haljon bele?? Van egy pár másodperced, amíg még az agya nem roncsolódik az oxigénhiánytól. Na meg ugye sok szerencsét eleve ahhoz, hogy ne törjön el azonnal a gégecső a saját testsúly alatt. Fuh anyám sose hittem hogy majd én mondom valakire hogy beteg, de ez már az..
Egyébként én azt se látom korrektnek, hogy ezt akkor közölte be, mikor már épp összejöttetek. Szerintem ezt azelőtt illene elmondani, mielőtt a másikban érzelmek kezdenek kialakulni..
N
Ez nem BDSM, hanem halál fétis, beteges perverzió.
Létezett egy csávó, akinek az volt a “fétise” (mintha az lenne), hogy egy kannibál felzabálja.
Az interneten talált is ehhez partnert…
A péniszét úgy vágta le és fogyasztotta el, hogy közben a csávó magánál volt.
Utána pedig a kádban elvágta a torkát és még evett a többi részéből is…
Mivel bizonyítható volt, hogy az áldozat kérte erre az elkövetőt, csak 6 évet kapott az ipse.
Pár héttel azelőtt kapott a börtönben végzetes szívinfarktust, hogy szabadlábra helyezték volna…
Szóval vannak ennyire elvetemült, beteg állatok mindkét oldalon.
Szerintem egy ilyen lánnyal minden kapcsolatot meg kell szakítani, mert még a végén közöd lesz egy gyilkossághoz.
Vagy ha bátrabb vagy és tényleg kedveled, akkor vedd rá hogy látogasson pszichiáterhez, meg pszichoterápiára.
Egy jó pszichológussal talán egy évtized alatt feloldható az a gyerekkori traumája ami miatt ilyen beteg dolgok indítják be szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!