Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék rá konkrétan rózsaszín puncijú nőre?
Figyelt kérdés
Régóta vágyok rá, hogy egy olyat nyaljak, de sosem akadtam még össze ilyen nővel. 😕 25f2021. szept. 21. 09:22
1/10 anonim válasza:
Úgy hogy megadom az exem elérhetőségét😆
2/10 A kérdező kommentje:
Most, hogy mondod, lehet innen kéne megközelíteni. 😅
2021. szept. 21. 09:28
3/10 anonim válasza:
küldd bátran az exed elérhetőségét! köszönöm! ;)
4/10 A kérdező kommentje:
Biztos elkuldi majd neked. Huzzal mar innen. 😅
2021. szept. 21. 09:31
5/10 anonim válasza:
Puncit se láttál ezek szerint. Belül még a néger is rózsaszín.
6/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, de régen volt a Windows média player nevű alkalmazás és ott volt olyan, hogy különböző szinátmeneteket csinált a film alá, biztos ma is van ilyen. De amúgy a feka nőknek általában szép gyönyörű finom édes kis rózsaszín, hogy nyalja telibe azt a finom szűk nedves puncit áhhhh!!!!!
7/10 anonim válasza:
Hát szerintem a rózsaszín a gyakoribb.
8/10 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy a rosszlányok nagy része kitesz a puncijárol is képet, ott tudsz válogatni.
9/10 anonim válasza:
Érdekes, eddig úgy tudtam többet számít, hogy egy csinos, tüzes nőhöz tartozzon az a p.nci, de ha neked ez a hepped...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!