Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Leptétek már meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Leptétek már meg a párokat éjszakai műszak után?

Figyelt kérdés
Valami kulonlegesseggel, arak fehérnemű vagy jatekszer vag, barmi ilyesmi, ahogy haza vártátok reggel.
2021. nov. 22. 23:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Aha. Csak nem volt otthon..:))) ott áltam pucéran, egy szál kabátban a folyosón, a telefont nem vette fel. Aztán kiderült, hogy éppen 'túlórázott' hogy rohadna ketté azzal a g.cis luvnyával együtt:)
2021. nov. 22. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Persze, többször us volt ilyen és ő is volt, hogy meglepetéssel várt haza.
2021. nov. 22. 23:41
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
#1 nem is tudja mit hagyott ki, mindig azt gondoltam milyen szerencsés akinek a nője ilyet csinál:D
2021. nov. 23. 00:41
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Az elgondolás jó - meglepni, "szexiskedni" a párodnak, az apró bibi, hogy aki letol egy éjszakai műszakot az reggel leginkább az ágyba bezuhanni akar és aludni nem pedig mást csinálni. Szóval az ötlet jó, de szerintem ne az éjszakai műszak utánra időzítsd.
2021. nov. 23. 01:37
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Engem lepett meg az asszony. Üzemzavar miatt pár órával előbb küldtek haza minket, a nejem egy szál semmiben volt az ágyon egy idegen hapsival a lábai között.
2021. nov. 23. 05:31
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Délelőttös volt. Smink, fehérnemű stb. Rám se nézett mert fáradt...irodai munkát végez
2021. nov. 23. 05:44
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
#3: Tudta ő jól, csak sosem érdekelte. Valamiért a hozzám hasonlók mindig kifogják azokat, akik nem értékelik őket vagy akikkel nem illünk össze..Ő 2in1 volt, mert a libidónk se stimmelt és nem lehetett rávenni semmi újításra, izgalomra se és még meg is csalt. A vicc, hogy egy sokkal csúnyább és butább lánnyal, aki ráadásul valami kis ribi is volt, mert 2 haverja már megdugta. No comment..:D Komolyan, ha egy jobb csajjal dug, eskü kevésbé lett volna gáz
2021. nov. 23. 05:51
 8/12 THX84 ***** válasza:
73%
Egyszer próbált meglepni a párom, délutános műszakból hazafele már üzenetekkel+képekkel húzta az agyamat, mikor hazaérte, ~23h körül a gyerekek szaladtak ki üdvözölni engem. Felspanolva, azt hittem, az agyam durran el. Na ennyit a romantikáról.
2021. nov. 23. 06:06
 9/12 anonim ***** válasza:
8%
igen, elaludtunk a szeretőmmel, a párom nagyon meglepődött
2021. nov. 23. 07:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. nov. 23. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!