Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális kapcsolatot létesíteni éjszakás műszakban?
Figyelt kérdés
Valakinek összejött már? A szóbeszéd szerint az emberek gyakran kihasználják ennek lehetőségét, feltéve ha nincs sok munka este. Faterom mesélte, hogy nála is próbálkoztak már egy gyárban még anno, de nem ment bele. Én viszont szívesen megragadnám a lehetőséget. Jóllehet szárnyra kap majd a pletyka, és beszélnek róla pár napig, de egy jó szex annyit megér. Nem de bár?2019. aug. 24. 16:19
2/10 anonim válasza:
Nekem lett volna rá lehetőségem, szemezgettem ott egy csajjal, de otthagytam a melóhelyet korán. Én diák melóztam éjszakaiba még 19 évesen.
3/10 anonim válasza:
Egy éjszakai bárban dolgozok, ahová inkább dekoratív csajokat, és jóképű pasikat vettek fel,hogy ezzel csalogassák a vevőket. Amúgy van benne valami, mert tényleg nagyon nagy tömeg szokott lenni. Hétköznaponként ilyen hajnali 3tól kevesen vannak a bárban, szóval akkor a személyzet tagjai kiélvezhetik az éjszakai meló előnyeit. Nálunk nem beszélnek róla ha dugtál valakivel, hiába elég feltűnő hogy x és y eltűnt a pult mögül. Illetve szerencsére a főnöknek sem árulnak/árulunk be senkit.
4/10 anonim válasza:
Nalam is van ilyen a a raktaros csajjal ejjeli muszakban
5/10 anonim válasza:
Patológián dolgozok. Eddig nem jött össze
6/10 anonim válasza:
Nálunk a gyárban vasárnap reggelesben egy rozzant agyú idióta elindított egy takarítógépet mert hogy ő mindig ki akarta próbálni. Majdnem szétverte a fotocellás ajtót, és bedarált egy szőnyeget.
7/10 anonim válasza:
Valóban könnyű egy ejszakai műszak alatt szexelni. Kevesebben vannak és jobban el lehet bújni akár szünetben.
Csak nem árt hozzá egy jó kinézetű, bevállalós kolléga :-)
8/10 anonim válasza:
Jóllehet szárnyra kap majd a pletyka, és beszélnek róla pár napig, de egy jó szex annyit megér. Nem de bár?
Tökéletdsen igazad van. Minden csoda három napig tart. Ezen is hamar túltennék magukat.
9/10 anonim válasza:
Nono, kedves utolsó. Nem mindegyik. Én pl már 60 éve tartok... :-))
10/10 anonim válasza:
Én nekem nem érne meg egy dugás sem annyit ,hogy éjszakázzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!