Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete vérezgetés fogamzásgátló melett. Sajnos 3 műszak miatt nem lehet időben be venni csak pár órás késéssel délutános héten. Ez okozhatja?
19 éves vagyok, lassan egy éve a Reezia tablettát szedem. Eddig egy két kivetelell nem volt baj. De most lassan 2 hete hol erősen hol alig de vérzek. Egy két nap szünet, aztán megint. Este 20:00kor szoktam bevenni de ugye délutános (14-22ig) nem lehet idóben csak este 23 körül. ráadásul lassan egy hete hulla fáradt vagyok nappal, éjszaka viszont 1-2 óránként felébredek, forgolodk stb stb, ehhez még jön a sok idegeskedés szinte mindig. Ezek hozza jarulhatnak a folyamatos vérzéshez, vagy forduljak nőgyógyászhoz?
(abba hagyni nem szeretném mert a rendes vérzésem tabi nélkil rengeteg, 8 nap... Nem hiányzik továbbra se az erősebb hasi görcs, pattanásokkal teli hát és arc)
Erre gondoltam de hol vegyem be, ahol nincs nyilvánosság?:o
Öltöző szekrény a gyár másik épületében, oa vissza 10 perc, ebédlőben ugyan van cipős szekrény, de szünetben mindeni ott van, mosdónk 3 hete felújítás alatt ott se "sutyiban" bevenni, amit tudunk használni, az is 5 perc járásra van (10perc szünet van csak este már), persze azt is megszállják ilyenkor :/ szóval lehetetlen, ha meglátnák akkor meg szegyelnem magam.
Jaj és akkor mi van ha meglát valaki? Én van hogy óra közepén veszem be mikor ott az idő, nem fogok ezért kimászkálni wcre. Az egy nyamvadt szem gyógyszer, a kutyát nem érdekli mit veszel be.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!