Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorító dolog történt velem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító dolog történt velem, mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy kinek mesélhetném el, így gondoltam ide fordulok segítségért anoním módon.

Szóval tegnap egyedül voltam a koliban, és átjött a barátom, akivel 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon jó volt a szex, de mindketten nagyon szeretjük az anált és úgy is csináltuk. Nagyon óvatos volt, sok síkosítót használt stb.

Azt már megszoktam, hogy anál közben kakilás érzésem van, és olyan, mintha nyomnom kéne, de ezt próbálom elfojtani. Maga az aktus amúgy nekem élvezetesebb, mint hüvelyben. Na és a vége felé elég gyorsan csinàltuk és amikor kihúzta, egy kicsit bekakiltam…

Azonnal felkaptam a törcsit, ami alattunk volt és berohantam a wc-re, közben potyogtak a könnyeim.

Hallottam, ahogy a fürdőben engedi a vizet és közben öklendezik, gondolom rá is ment… nem használtunk óvszert, gyógyszert szedek.

Iszonyatosan sírtam. Odajött az ajtóhoz, és mondta, hogy kincsem, nincsen semmi baj, nem történt semmi, de én hisztérikusan elzavartam, hogy hagyjon most.

Azóta sokszor hívott, de a telefont sem veszem fel, annyira szégyellem magam. Félek, hogy emiatt tönkremegy a kapcsolatunk, nem tudom le tudnék-e még feküdni vele.

Ti hogyan kezelnétek ezt a helyemben??????

2021. nov. 22. 14:23
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
55%
Legjozelebb oda dugja a farkát ahova kell es nem lesz szaros
2021. nov. 22. 15:59
 22/56 anonim ***** válasza:
53%

Összakakiltad és még el is zavartad. Gratulálok! Az öklendezés természetes reakció, de ő ennek ellenére próbált téged nyugtatni, hogy semmi baj, és te így reagálsz... És még a telefont se veszed fel. Hát, szívem én ezek után szakítanék veled. Kell a fenének ilyen hisztis...

F

23/56 anonim ***** válasza:
55%
Nézd a jó oldalát.Van ,aki le se $zarja a barátját!
 24/56 anonim ***** válasza:
73%
24# :DDDDDD
2021. nov. 22. 16:00
 25/56 anonim ***** válasza:
81%
Beszéljétek meg. Megértem, hogy szégyelled és cikinek érzed, de szerintem adj neki egy esélyt.
2021. nov. 22. 16:21
 26/56 anonim ***** válasza:
76%

Igazából,ha próbál megnyugtatni,keres,akkor semmi gond. Inkább re vagy feltaklatva.

Ami érthető is,valószínű ugyanígy reagálnek.

Mi egyszer próbáltuk análba, nem volt rossz,de nekem annyira nem jön be, plusz na pl.az ilyen esetektől is félek.

Mi megbeszéltük,hogy ezt az anál témát offoljuk.

Próbálj megnyugodni és gondolom milyen szörnyű érzésed lehet most és szégyelled magad,de vedd fel a telefont.

23L

2021. nov. 22. 16:28
 27/56 anonim ***** válasza:
50%

Itt neked kéne sűrű elnézéskérés közepette hívogatnod, nem neki. És a kérdés úgy merülne fel, hogy "mit tegyek, nem veszi fel a telefont". Hihetetlen, hogy az ő "k.vaanyját" ezek után...

Persze, hogy keres, örülj neki! mert szeretne veled együtt maradni, és ha ezt a kis epizódot elfelejtenétek és menne minden tovább - valszeg anál nélkül.

és TE nem tudsz ezekután lefeküdni vele? Ezt ő is mondhatná, már megbocsáss, sőt... Milyen finnyásak egyes emberek...

2021. nov. 22. 16:34
 28/56 anonim ***** válasza:
85%

Te tudtad, hogy ha belenyúlsz a bilibe és belepisiltek pisis lesz a kezed?

Vicces vagy.

Szerintem te beképzelted az öklendezést, az anál többségénél előfordul még beöntött, jól kimosott popónál is.

Szóval nem kell ezen megbántódni meg hisztizni, nem történt semmi.

2021. nov. 22. 16:47
 29/56 anonim ***** válasza:
85%
Még teljesen érthető lenne ez, és semmi baj nem is lenne vele. A sztorit ott basztad el, hogy még a pasid koslat utánad. Te felfogod, hogy ez most neki milyen érzés, hogy megszólalni nem vagy képes?
2021. nov. 22. 16:55
 30/56 anonim ***** válasza:
23%
Perverz kamus farokverő hapsi vagy, a kitalált meséddel együtt.
2021. nov. 22. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!