Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lábmasszázs már szerintetek is valami intim, sexy dolog, ha azt nem masszőr csinálja, vagy ez csak Ponyvaregényes hülyeség?
Figyelt kérdés
Szerintem lehet benne valami, mert egy pasi lábát tuti nem masszíroznám meg, de egy csinosabb lány ismerősömét nagyon szívesen. Ti hogy látjátok ezt?2021. jan. 20. 11:27
1/10 anonim válasza:
Kéz a kézben sétálni valakivel "is valami intim, sexy dolog". Innen kezdve miért ne LEHETNE az?
2/10 anonim válasza:
Megmassziroznad a labat egy ferfinak is?
3/10 anonim válasza:
#2 Tanulj meg olvasni...
“egy pasi lábát tuti nem masszíroznám meg...”
5/10 anonim válasza:
Az én lábamat ne fogdossa se idegen, se ismerős, se barát, se szerető.
A lábam nem intim terület, nem erogén zóna, hanem orrbarúglak zóna, mert iszonyú csiklandós.
6/10 anonim válasza:
Ilyen suttyó és alpári emberek akik idejárnak ....
7/10 anonim válasza:
Ez már intim dolog, főleg Mo.-n, és főleg úgy, hogy kiemeled, hogy "mert egy pasi lábát tuti nem masszíroznám meg, de egy csinosabb lány ismerősömét nagyon szívesen": ezzel utalsz, hogy esetleg lábfétises vagy?
8/10 anonim válasza:
Szerintem attol fugg, hogy van talalva a dolog... Korulmenyek stb. En szemelyesen nem utasitom el ha valaki felajanlja🙃
9/10 anonim válasza:
lehet intim módom is csinálni, amúgy nem
10/10 anonim válasza:
Azert Vincent-nek tuti megmassziroznad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!