Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Thai masszőr keze zavarbaejtőe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thai masszőr keze zavarbaejtően közel matatott azágyékomhoz. Mennyire szokásos ez?

Figyelt kérdés

Ismerős ajánlására már többször jártam ezen a helyen hátmasszázson, korábban jól megropogtattak meg lépkedtek rajtam, nagy jót tett a hátamnak.

Most egy aromaolajos masszázst próbáltam, előre szóltak, hogy alsógatyában kell lennem (amúgy is abban szoktam).

Hason és háton is masszírozott olajjal a hölgy (akivel eddig még nem találkoztam), a boxeremet le/fel tűrve, és eléggé meglepődtem amikor sokszor belső combom mentén magasra csúszott a keze egészen a hajlatomig, néha egy golyóm is érintve kézháttal.

Eléggé zavarba ejtő volt (talán ezért merevedésem sem lett, bár percekig csinálta), de nem szóltam semmit, nehogy félreértés legyen (angolul is alig beszélnek a masszőrök).

Szerintetek ez normális része a thai masszázsnak, vagy esetleg az "extrákra" való igényemet próbálta tesztelni a hölgy? Párkapocsolatban élek, nem ezért járok erre a helyre, a honlapot-recepciót látva eddig fel sem merült bennem a dolog

2020. júl. 19. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sokszor masszíroztattam az eredeti helyszínen, vagyis Thaiföldön. A kérdésedre ("Szerintetek ez normális része a thai masszázsnak, vagy esetleg az "extrákra" való igényemet próbálta tesztelni a hölgy?") röviden, de nagyon konkrétan annyi a válasz, hogy "IS". Része is, meg talán tesztelt is.

Viszont "mindig veszik az adást", ahogy nálad is történt. Nem ment tovább az általad extráknak nevezett felé. Megkaptad az olajos masszázst, minden rendben van.

2020. júl. 19. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
15%
Ez magyarországon volt? Helyileg hol?
2020. júl. 19. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Hol volt ez? Én pont egy thaiost keresek extrákkal
2020. júl. 19. 14:01
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

ne legyetek már életképtelenek

masszazsinfo-n az összes thai hirdető kiveri

2020. júl. 19. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Ha felállt volna akkor bepróbálkozik gondolom. Maximum megköszönöd és visszautasítod, elvégre felnőtt emberek vagyunk.
2020. júl. 19. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenul tesztelt. En voltam 4-5 alkalommal Pesten Thai masszazson, az utolsonal volt ilyen, h a fenekemet is jobban masszirozta. Mivel parom is ott volt mellettem a masik parleur-on, nem hinnem h ilyennel probalkozik...
2020. júl. 22. 00:35
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Bozzá éet a masszór a golyódhoz. Ok. És? Ha nem tetszett ne menj oda többször, ha meg igen, akkor menj
2020. júl. 22. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy egesz testes masszazshoz tobbnyire a comb (felso comb is) es a fenek (vagy legalabb egy resze, tobbnyire epp uvy, hogy amennyire fel lehet turni a boxert, foleg a farokcsigolyak) is hozza tartozik. Ez teljesen normalis. Szerintem ne gondold túl.
2020. júl. 22. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanez volt most velem is. Párszor már voltam a helyen, nem tűnik kupinak, szinte csak nő vendégeket láttam benne. Tényleg jól masszírozott a hölgy, ügyesen megtalálta és kiszedte a csomókat hátamból, tehát nekem szakszerű masszőrnek tűnik. Alsógatyában feküdtem le, húzkodta mindenfelé ahogy a fenekemet gyúrta, de ez nem volt szokatlan. Amikor a hátamra fordultam letakart egy törölközővel és levette az alsógatyát. A belső combomat teljesen a combhajlatig gyúrta és a kézfeje egyre merészebben hozzáért a zacsihoz.

Baromi zavarba ejtő volt, mert talán kicsit merevedtem is. Aztán egyszerűen kitakarta, megfogta a cerkát és nézett rám kérdően. Persze nem kértem, nem azért mentem. Nem erőltette tovább, de mintha próbált volna hangulatba hozni, merészen nyomta a másik combomon is.

Van ennek valamilyen íratlan szabálya amit nem tudok?

Olyanra gondolok pl, hogy a 1,5 órás olajos masszázs az erre van.

Mert az elég ciki lenne, hogy tudtomon kívül "kurvázni " járok.

2020. aug. 8. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:

nincs ilyen szabály de szinte kivétel nélkül ilyen az összes thai csaj...

ráadásul nem esik szó pénzről, gyorsan lerendez, majd távozásnál derül ki, hogy még perkálni kell

2020. aug. 8. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!