Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thai masszőr keze zavarbaejtően közel matatott azágyékomhoz. Mennyire szokásos ez?
Ismerős ajánlására már többször jártam ezen a helyen hátmasszázson, korábban jól megropogtattak meg lépkedtek rajtam, nagy jót tett a hátamnak.
Most egy aromaolajos masszázst próbáltam, előre szóltak, hogy alsógatyában kell lennem (amúgy is abban szoktam).
Hason és háton is masszírozott olajjal a hölgy (akivel eddig még nem találkoztam), a boxeremet le/fel tűrve, és eléggé meglepődtem amikor sokszor belső combom mentén magasra csúszott a keze egészen a hajlatomig, néha egy golyóm is érintve kézháttal.
Eléggé zavarba ejtő volt (talán ezért merevedésem sem lett, bár percekig csinálta), de nem szóltam semmit, nehogy félreértés legyen (angolul is alig beszélnek a masszőrök).
Szerintetek ez normális része a thai masszázsnak, vagy esetleg az "extrákra" való igényemet próbálta tesztelni a hölgy? Párkapocsolatban élek, nem ezért járok erre a helyre, a honlapot-recepciót látva eddig fel sem merült bennem a dolog
Azóta voltam ugyanott más-más masszőröknél, az egyiknél nem volt semmi rendkívüli, a másik viszont konkrétan felkínálta az "extra" lehetőségét. Nem kértem, elég kellemetlen helyzet volt...
Ezek szerint mindenhol ez van? Ahogy a kérdésben írtam, rendes helyről van szó (Pest, de nem a belvárosi turistás helyek közül), nem gondoltam volna. Feltétezem ez a masszőr magánakciója, tulaj talán nem is tudja
9-eshez hasonlóan szeretném elkerülni, hogy tudtomon kívül kurvázni járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!