Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorító dolog történt velem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító dolog történt velem, mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy kinek mesélhetném el, így gondoltam ide fordulok segítségért anoním módon.

Szóval tegnap egyedül voltam a koliban, és átjött a barátom, akivel 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon jó volt a szex, de mindketten nagyon szeretjük az anált és úgy is csináltuk. Nagyon óvatos volt, sok síkosítót használt stb.

Azt már megszoktam, hogy anál közben kakilás érzésem van, és olyan, mintha nyomnom kéne, de ezt próbálom elfojtani. Maga az aktus amúgy nekem élvezetesebb, mint hüvelyben. Na és a vége felé elég gyorsan csinàltuk és amikor kihúzta, egy kicsit bekakiltam…

Azonnal felkaptam a törcsit, ami alattunk volt és berohantam a wc-re, közben potyogtak a könnyeim.

Hallottam, ahogy a fürdőben engedi a vizet és közben öklendezik, gondolom rá is ment… nem használtunk óvszert, gyógyszert szedek.

Iszonyatosan sírtam. Odajött az ajtóhoz, és mondta, hogy kincsem, nincsen semmi baj, nem történt semmi, de én hisztérikusan elzavartam, hogy hagyjon most.

Azóta sokszor hívott, de a telefont sem veszem fel, annyira szégyellem magam. Félek, hogy emiatt tönkremegy a kapcsolatunk, nem tudom le tudnék-e még feküdni vele.

Ti hogyan kezelnétek ezt a helyemben??????

2021. nov. 22. 14:23
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
23%
Ez elég szar volt.. :D
2021. nov. 22. 14:39
 12/56 Lazy Lover ***** válasza:
97%
Aki ott turkál ne csodálkozzon ha baleset történik egyszer mi is jártunk így ujjaztam análisan a csajom mikor hevesebben csináltam be kakilt nem csináltunk belőle problémát beszéljétek meg a dolgot
2021. nov. 22. 14:44
 13/56 anonim ***** válasza:
68%
Beöntés nélkül eszembe se jutna
2021. nov. 22. 14:46
 14/56 anonim ***** válasza:
81%

Ez előfordul, emiatt nem kell ennyire hisztizni. Ő is tudja, te is tudod, hogy előfordulhat.

Jó, hogy vannak ilyen klassz csajok!

2021. nov. 22. 14:50
 15/56 anonim ***** válasza:
85%
" nem használtunk óvszert, gyógyszert szedek." Ez meg hogyan jött össze nálad? Ne félj, a végbeledben nem esel teherbe!
2021. nov. 22. 15:02
 16/56 anonim ***** válasza:
82%

Ha bekiabálsz a medve barlangjába, ne csodálkozz ha kijön a medve.

Nincs ebben semmi, ez vele jár. Aki nem fogadja el, ne csinálja.

De azért érdemes lenne gumit húznia. Akár beöntesz, akár nem, a farka szros lesz, olyan fertőzést lehet tőle elkapni, hogy ihajj...

2021. nov. 22. 15:02
 17/56 anonim ***** válasza:
47%
Hátkéremszépen így járnak azok, akik szaros játékokat űznek. Nem kellene ezen meglepődni. A végbélben szar van, nem vaníliás torta. Újat írtam? Megérdemeltétek. Lehet megsértődni neked is meg a többi anál fannak is.🤷‍♀️Undorító.
2021. nov. 22. 15:09
 18/56 anonim ***** válasza:
87%

De most nem értem!

Lefo$tad a barátodat,

és te vagy besértődve??

2021. nov. 22. 15:17
 19/56 anonim ***** válasza:
69%
Ebből is az a tanulság hogy az anállal nincsen semmi gond, helyénvaló egészséges.
2021. nov. 22. 15:21
 20/56 anonim ***** válasza:
36%

"De én direkt voltam előtte mosdóban, amikor mondta, hogy átjön! "

Tehát, ha aszondja neked, hogy átjön seggbe b@szni,akkor már reflexből szarsz is előtte? 👀Nem semmi teljesítmény, az héccentség.

2021. nov. 22. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!