Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megaláztak az alkatom miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megaláztak az alkatom miatt egy alkalmi szex után. Mit tegyek ezután?

Figyelt kérdés

Nőként elég rossz tini korom volt. Nem volt sok kapcsolatom. Volt h évekig elfolytottam a vágyaimat. Pajzsmirigy gondok, petefészek cisztáim lettek, majd depresszió. Az utóbbiból már ki lábaltam pszichológus segítségével. A többire gyógyszert szedek. Nyilván a sok betegség miatt csak úgy jöttek a plusz kilók. Fél év alatt is kín keservesen fogytam 8 kilót. Ám nem adom fel míg nem fogyok le. Nyilván a szexuális életem is nagyon szar amíg nem vagyok meg elégedve magammal. Ám ennek ellenére szerettem volna kicsit kiélni magamat hiszen csak 24 vagyok.

Voltam tegnap egy pasival. Átlagos alkatú, de arcra jó képű volt. A szex is egész jó volt vele. Ám mikor végeztünk ő miközben öltözött azt vágta hozzám h ne éljem bele magamat. Ezzel az alkattal ami nekem van max szánalomszexben vagy ronda pasiknál lesz esélyem akiknek már mind1 milyen vagyok csak lyukam legyen alapom megdugnak. Majd elviharzott. Annyira rosszul esett ez azóta csak bőgök és bezárkóztam. A munkahelyemre se mentem be ma. Ennyire még sose aláztak meg. 105 kiló vagyok és 175 centi. Nem folyók szét azért.

Tényleg igaza lehet és amíg nem fogyok le csak ezekben lesz részem?

2021. nov. 22. 13:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
33%
Remélhetőleg felhasználod majd ezt az "élményt" és mégjobban le akarsz majd fogyni tőle. Amúgy hajrá, sokkal jobb lesz ha ledobsz még pár kilót.
2021. nov. 22. 13:42
 2/28 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Ne adj egy tuskó véleményére sem!
2021. nov. 22. 13:42
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon szemét és bunkó viselkedés volt a pasas részéről!

Ne azt nézd hogy mit mondott,hanem hogy ki mondta.. Van egy két ilyen aberrált barom ezek tényleg csak lyukra játszanak,pont kifogtál egyet ez pech…Fel a fejjel,ne foglalkozz vele,ezt tedd el magadban egy rossz emlékként,engedd el,és élj használj ki minden lehetőséget.Lesz ez jobb is csak ne zárkózz be,és meglátod a nap is máshogy fog sütni :)

2021. nov. 22. 13:49
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
En azt gondolom a dolog legnagyobb tanulsaga az, hogy akarmilyen xar az onertekelesed, nem eri meg seggfejekkel lefekudni, hogy "kield" magad.
2021. nov. 22. 13:50
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Óhh, akkor én még egész lightos kis megjegyzést kaptam ehhez képest, egy szavam sem lehet...

Sajnálom, hogy ilyet meg kellett élned.

Viszont okosat sajna nem tudok mondani, én is hasonlóval küzdök épp.

2021. nov. 22. 14:06
 6/28 anonim ***** válasza:
31%
Szard le! Egy nő mindig többet ér mint egy férfi, nézzen ki bárhogy!
2021. nov. 22. 14:09
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy paraszt volt, ez semmi másra nem ment csak hogy megdujon, és hogy ne akarj többet inkább megaláz, de érdekes neki azért jó voltál!!
2021. nov. 22. 14:11
 8/28 anonim ***** válasza:
8%
Én dugnálak
2021. nov. 22. 14:25
 9/28 anonim ***** válasza:
60%

"Átlagos alkatú, de arcra jó képű volt."

Azért te is a jóképűt veszed észre.Gondolom az átlagos kinézetűeket akik meg komolyan gondolnák,azokat meg elhajtod,mert az neked kevés.

2021. nov. 22. 14:25
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért engem érdekelne ennek az egész története. Az ismerkedéstöl kezdve. Hogyan tudtál ennyire mellényulni? Mit nem vettél észre, vagy mibe hajtottad bele magad? Mert ennyire taplot kifogni - mondhatni - tehetség kell. (Légyszi ird meg ezt priviben!! De öszintén!!!)
2021. nov. 22. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!